21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Robert Downey Jr. θα αντικαταστήσει τον Eddie Murphy στο Doctor Dolittle

    Σύμφωνα με την The Guardian, ο Robert Downey Jr. θα αφήσει για λίγο τη στολή του σούπερ ήρωα και θα φορέσει αυτή του κτηνίατρου αφού θα πάρει τη θέση του Eddie Murphy ως Doctor Dolittle και στο remake που πρόκειται να γυριστεί. Το νέο project της Universal θα το σκηνοθετήσει ο Stephen Gaghan (Gold, Syriana) και ο στόχος είναι να γίνει ένα update του ήρωα και να επαναλανσαριστεί με καινούργιο Χολιγουντιανό πρόσωπο.

    Dr

    Ο Murphy έπαιξε τον τρελαμένο κτηνίατρο που μπορούσε να μιλάει με τα ζώα για πάνω από δέκα χρόνια με την πρώτη ταινία να βγαίνει το 1998. Ακολούθησαν τέσσερις ακόμα, το 2001, 2006, 2007 και 2009, με τα τρία τελευταία να είναι direct-to-video υλικό. Ο χαρακτήρας που τον είχε εμπνευστεί πολύ παλιά ο Βρετανός συγγραφέας Hugh Lofting, είχε κάνει την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση στο μιούζικαλ του 1967 (!) του Richard Fleischer με πρωταγωνιστή τον σπουδαίο Rex Harrison, με το φιλμ μάλιστα να κερδίζει δύο Όσκαρ.
    Κάτι μας λέει πως ο Downey Jr. θα τα πάει περίφημα ως Doctor Dolittle γιατί το έχει το κωμικό στοιχείο και είναι καιρός να μας το θυμίσει σε μία ξεκάθαρη κωμωδία. Και μετά ξαναγυρίζει στην αποστολή του να σώσει τον κόσμο…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles