15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Robert Langdon επιστρέφει στο… «Inferno» του Dan Brown!

    Είμαι σίγουρος οτι σας έλειψε τόσο όσο και εμάς! Ο λόγος φυσικά για τον Tom Hanks που μετά το… Χριστός Ανέστη αυτό το Πάσχα, βρήκε χρόνο να «κλείσει» συμφωνία για τον ρόλο του Robert Langdon, στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Dan Brown με τον τίτλο Inferno.

    Tom Hanks stars in Columbia Pictures' suspense thriller ANGELS & DEMONS.

    O Tom Hanks θα γίνει ξανά ο καθηγητής συμβολολογίας του Harvard μετά από δυο προηγούμενες επιτυχημένες ταινίες, τον Κώδικα Ντα Βίντσι του 2006 και Άγγελοι και Δαίμονες του 2009. Αυτή τη φορά ο καθηγητής ξυπνάει σε ένα νοσοκομείο της Ιταλίας με αμνησία. Δεν έχει ιδέα για το ποιος είναι ή για το πώς βρέθηκε εκεί. Χείρα βοηθείας θα είναι η Dr. Sienna Brooks, την οποία υποδύεται η Felicity Jones. Μαζί θα προσπαθήσουν να σταματήσουν έναν επικίνδυνο άντρα που προσπαθεί να εξαπολύσει μια παγκόσμια επιδημία η οποία συνδέεται με το έργο του Δάντη «Κόλαση» (Inferno).

    Στη σκηνοθετική καρέκλα θα βρεθεί για ακόμα μια φορά ο Ron Howard και αναμένεται να δημιουργήσει το τρίτο επιτυχημένο blockbuster από τα βιβλία του Dan Brown, καθώς τα προηγούμενα είχαν συγκεντρώσει 1.2 δις δολλάρια στο παγκόσμιο box office.

    inferno

    Το μόνο υλικό που έχουμε από την ταινία είναι μια αφίσα με τον Tom Hanks η οποία μόλις κυκλοφόρησε. Ελπίζουμε ότι περισσότερα θα αποκαλυφθούν στο σύντομο μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles