16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Sam Worthington υπόσχεται ότι το «Avatar 2» θα σε καταπλήξει από κάθε άποψη!

    Τα τέσσερα Avatar sequels μετατρέπουν τον Jake Sully (Sam Worthington) σε έναν οικογενειάρχη. Ο σκηνοθέτης James Cameron περιέγραψε τα sequels περισσότερο σαν ένα έπος για τους αγώνες με τους ανθρώπους. Στο Avatar 2, ο Sully και η οικογένειά του επισκέπτονται το ανεξερεύνητο τμήμα του Pandora, σύμφωνα με τον Sam Worthington. Ο ηθοποιός πρόσφατα μίλησε για το κενό οκτώ χρόνων μεταξύ της ιστορίας και των σημερινών γυρισμάτων. Παρακάτω θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ανέφερε συγκεκριμένα για τον ρόλο του Sully στο πρώτο από τα τέσσερα Avatar sequels.

    Jake-Sully-700x300

    Μήνες πριν, είχαμε διαβάσει κάποιες φήμες που ήθελαν τον Sully να γίνεται ο νέος αρχηγός της φυλής και να παντρεύεται την Neytiri (Zoe Saldana), αλλά η οικογένειά τους απειλείται από τον πόλεμο με τους ανθρώπους. Μένει να φανεί αν αυτή είναι η πραγματική εξέλιξη της ιστορίας, ωστόσο ο ίδιος παλαιότερα ανέφερε ότι θα δούμε και άλλα περιβάλλοντα του Pandora. Ο Cameron, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν είναι «πρωτάρης» στο γύρισμα «υποβρύχιων σκηνών», αναμένεται να περιλαμβάνει στη ταινία του αρκετές σκηνές από τους ωκεανούς του πλανήτη.

    Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας προώθησης του επερχόμενου «The Shack», ο Worthington τόνισε για το Avatar:

    «Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι. Ο James χρειαζόταν λίγο χρόνο ακόμη για να τελειοποιήσει το σενάριο. Τα έχω διαβάσει όλα και είναι υπέροχα. Η ταινία δεν θα έχει καμιά σχέση με ό,τι έχετε δει στο παρελθόν. Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τον πρώτο. Ο Sully θα έχει την αίσθηση ότι συναντά τον κόσμο για πρώτη φορά, στην ουσία όμως βρίσκεται σε αυτόν τον χώρο για αρκετό καιρό. Το, τι είναι αυτό που κάνει τον κόσμο διαφορετικό θα εξετάσει η ταινία μέσα από την δυναμική της οικογένειας»

    Ο Worthing έχει ωριμάσει σαν ηθοποιός με την πάροδο του χρόνου σε σχέση με το αρχικό Avatar, με ρόλους και ταινίες όπως «The Keeping Room», «The Debt», και «Last Night», επομένως ο Sully ίσως αποδειχθεί πιο χαρισματικός πρωταγωνιστής αυτή τη φορά. Σημειώνουμε ότι το Avatar 2 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 21 Δεκεμβρίου 2018, το Avatar 3 το 2020, το Avatar 4 το 2022 και το Avatar 5 το 2023.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles