21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    O Samuel L. Jackson σου εξηγεί με άψογα “καντήλια” τι έχει γίνει μέχρι τώρα στο Game of Thrones

    Η φωνή του Morgan Freeman είναι ιδανική για να σου αφηγείται την καλύτερη ιστορία, τo πως προέκυψαν οι πλανήτες ή για να διαβάζει παραμύθια σε πιτσιρίκια. Η φωνή του Samuel L. Jackson από την άλλη είναι η πλέον κατάλληλη για να σε προετοιμάσει να παίξεις μπουνιές σε κανένα σκοτεινό δρομάκι. Ή για να σου κάνει ένα briefing επάνω στο Game of Thrones Beginner’s Guide: Uncensored εάν τυχόν δεν έχεις ιδέα από το τηλεοπτικό show φαινόμενο.

    game-of-thrones-season-5-1

    Ο ηθοποιός που έχει πει ορισμένες από τις καλύτερες ατάκες στις ταινίες του Quentin Tarantino παίρνει φόρα και εξηγεί σε άψογα Τζακσονικά, τουτέστιν οι κακές λέξεις πέφτουν βροχή, τι εστί Game of Thrones και τι έχει συμβεί μέχρι τώρα (για την ακρίβεια φτάνει μέχρι το τέλος της 6ης σεζόν).
    Χωρίς να ακούγεται ούτε ένα “μπιπ” και με την ευλογία του ίδιου του HBO, το κλιπάκι είναι απολαυστικό, τόσο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν ο Jackson είναι όντως nerd της σειράς. Πάντως και να διαβάζει τέλεια αυτά που του έχουν γράψει, τα σχόλια για τους δράκους, τον χειμώνα που έρχεται, τον Joffrey (“this motherfucker”), τον Bran (“Bran be trippin”) και όλους τους άλλους είναι άψογα, κοινώς το καλύτερο break που θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την ώρα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles