19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο showrunner του Daredevil θα σκηνοθετήσει το Pacific Rim 2

    “O Steven S. DeKnight είναι τέλεια επιλογή γα το Pacific Rim 2”. Αυτές οι λέξεις ανήκουν στον Guillermo del Toro που ουσιαστικά δίνει τις ευχές του στον αντικαταστάτη του στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για το sequel του “παιδιού” του, βλέπε Pacific Rim. O DeKnight είναι ένα όνομα γνωστό στους fans του genre, αφού ήταν ο δημιουργός του Spartacus franchise που έπαιζε στο Starz, έχει δουλέψει στα Buffy the Vampire Slayer, Angel και Dollhouse, και φυσικά πάνω απ’ όλα είναι ο showrunner του πολύ επιτυχημένου Daredevil. O DeKnight θα κάνει εδώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο όσο αφορά το σινεμά, σ’ ένα σενάριο του Jon Spaihts.

    pacificrimjpg-5c4fd7_1280w

    Το Pacific Rim 2 είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου του 2017, στη συνέχεια πήγε πιο πίσω στις 4 Αυγούστου του 2017 και τελικά βγήκε εντελώς από το καλεντάρι. Η Universal είπε πως οι fans δεν πρέπει να ανησυχούν, αφού το έκανε αυτό επειδή το team πίσω από την ταινία ήθελε να τελειοποιήσει ακόμα περισσότερο την κινηματογραφική εμπειρία του πρώτου φιλμ. Και προφανώς αυτό το έκανε βάζοντας στο παιχνίδι τον Steven S DeKnight.
    Το πρώτο Pacific Rim με τις εντυπωσιακές μάχες ανάμεσα στα Jaegers και τα Kaijus έφτασε στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2013 και αν και στην αρχή τα νούμερά του στην Αμερική δεν ήταν εντυπωσιακά, συγκεντρώνοντας μόλις 101 εκατομμύρια δολάρια, στη συνέχεια τα πήγε εξαιρετικά διεθνώς, και κυρίως στην Κίνα, μετρώντας στο τέλος συνολικά 400 εκ. δολ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles