16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Snapdragon 855 βάζει φωτιά στο Geekbench και προκαλεί τον ανταγωνισμό!

    Ο Snapdragon 845 είναι η λύση που προτιμούν πολλοί κατασκευαστές για τις ναυαρχίδες τους, όμως η αλήθεια είναι ότι με την ταχύτητα που εξελίσσονται τα πράγματα στον κόσμο της mobile τεχνολογίας σίγα σίγα, το «μεγάλο» chipset της Qualcomm ετοιμάζεται να παραχωρήσει τη θέση του στον «διάδοχο» του, Snaprdagon 855 (εάν τελικά η Qualcomm καταλήξει στην συγκεκριμένη ονομασία που είναι και το πιθανότερο).

    snapdragon

    Για αυτό και είναι λογικό ότι όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολλά θα μαθαίνουμε για το “next big thing” της Qualcomm… Μάλιστα, ένα πρόσφατο log που εμφανίστηκε στο Geekbench δείχνει τις πρώιμες επιδόσεις του νέου chipset, με κωδική ονομασία “msmnile”. Συνδυάστηκε με 6GB RAM και για το benchmark, με το λειτουργικό να είναι το Android 9.0 Pie. Το multi-core σκορ είναι 10.469 πόντοι, στα ίδια επίπεδα με του Apple A11 Bionic chipset που βρίσκεται στο iPhone X, όμως στο single-core σκορ, αναμενόμενα, βρίσκεται πιο κάτω από τη λύση της Apple, με 3.697πόντους, έναντι 4.300 του Α11. Φυσικά, η εταιρεία από το Cupertino θα λανσάρει ένα νέο chipset σε λίγες μέρες (12 Σεπτεμβρίου), ταυτόχρονα με τα νέα iPhones, οπότε τα δεδομένα αυτά θα αλλάξουν και πάλι υπέρ της. Το νέο Snapdragon chipset φυσικά δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο το νέο SoC της Apple, αλλά και το Kirin 980 που αναμένεται και αυτό σε λίγες εβδομάδες. Αναμφίβολα, προβλέπεται… derby!

    71703_1536051889-full

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles