17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    O Spidey είναι απίστευτα cool στο νέο trailer του Spider-Man: Homecoming!

    Φέτος το καλοκαίρι (και συγκεκριμένα στις 7/7), ο αγαπημένος Spider-Man πραγματοποιεί το μεγάλο του comeback. Η Marvel υπόσχεται έναν τελείως διαφορετικό Spider-Man, πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς η νέα μορφή του ήρωα που θα υποδυθεί ο Tom Holland επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τόσο την προσωπικότητα όσο και τις δυνατότητες του ανθρώπου – αράχνη, εστιάζοντας σε έναν πιο εναλλακτικό χαρακτήρα. Για αυτό και όπως ήδη γνωρίζουμε από το Captain America: Civil War, μέντορας του «Αραχνάκια» θα είναι ο Tony Stark (Iron-Man), σε μία προσπάθεια να του μάθει τα μυστικά του πως να είναι super-hero και… cool μαζί.

    Homecoming Spider-man 1

    To πιο πρόσφατο trailer του Spider-Man: Homecoming όχι μόνο εστιάζει στη σχέση των δύο ηρώων, αλλά παράλληλα μας εμφανίζει μπόλικες εντυπωσιακές σεκάνς δράσης αλλά και σκηνές με μπόλικο χιούμορ, ενώ όπως θα δείτε στο trailer εμφανίζεται και ο Vulture (που θα είναι ο εχθρός του Spidey). Κρίνοντας με βάση τα όσα έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής, ο Spider-Man στο Homecoming φαίνεται αρκετά αναβαθμισμένος και «φρέσκος», ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται να ξετρελαθείτε με την εκπληκτική high-tech στολή του, που όπως όλα δείχνουν αποτελεί μία ακόμη «ευγενική χορηγία» του Tony Stark. Δε χρειάζεται να προσθέσουμε περισσότερα, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το Spider-Man: Homecoming που κυκλοφορεί στις σκοτεινές αίθουσες στις 7 Ιουλίου.

    https://youtu.be/U0D3AOldjMU      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles