22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ο stalker του Elon Musk στα… δικαστήρια με την Taylor Swift

    Φαίνεται πως ο Elon Musk δεν είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος που δεν του αρέσει να παρακολουθούν το ιδιωτικό του τζετ. Η ποπ σταρ Taylor Swift απειλεί με νομικές ενέργειες έναν φοιτητή από τη Φλόριντα ο οποίος άνοιξε πολλαπλούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δημοσιεύουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία του προσωπικού της αεροσκάφους, σύμφωνα με την εφημερίδα The Washington Post.

    Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της τραγουδίστριας έστειλαν επιστολή στον Jack Sweeney, που στο παρελθόν είχε προκαλέσει την οργή και του Elon Musk, η οποία αναφέρει πως οι ενέργειες του Sweeney έχουν προκαλέσει στη Swift και την οικογένειά της “μη αναστρέψιμη βλάβη και συναισθηματικό stress”, αυξάνοντας το “συνεχές φόβο για την προσωπική της ασφάλεια.” Αξίζει να σημειωθεί ότι η Swift έχει αντιμετωπίσει πολλούς… εκφοβιστές στην καριέρα της. Μόλις τον προηγούμενο μήνα, ένας άνδρας συνελήφθη για τον εκφοβισμό της στο σπίτι της.

    Για χρόνια, ο Sweeney διαχειρίζεται τους λογαριασμούς αυτούς και μετρά το αποτύπωμα άνθρακα. Η εργασία του, η οποία βασίζεται σε δημόσια διαθέσιμα δεδομένα από τη Federal Aviation Administration (FAA) και σήματα εκπομπής από αεροσκάφη, έχει επαινεθεί ευρέως και του χάρισε ένα βραβείο “Forbes 30 under 30”, αναφέρει ο Guardian. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο, οι δικηγόροι της σταρ τον κατηγόρησαν για “καταδίωξη και παρενοχλητική συμπεριφορά” λόγω της παρακολούθησης της δραστηριότητας του αεροσκάφους της.

    Διαβάστε επίσης:

    Κουράστηκες με το Spotify; Αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές music streaming υπηρεσίες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles