14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O Superman θα επιστρέψει: Το Man of Steel απέκτησε sequel!

    Μέσα στο καλοκαίρι διάφορες πληροφορίες είχαν αφήσει να εννοηθεί πως η Warner Bros είχε δώσει το πράσινο φως στο Man of Steel 2, βάζοντας τέλος στις αναφορές του 2015 πως το sequel του φιλμ του Zack Snyder είχε μπει στον πάγο. Ωστόσο είχε περάσει αρκετός καιρός χωρίς να έχει ακουστεί κάτι για το νέο standalone Superman φιλμ κάνοντας πολλούς να αμφισβητούν το μέλλον του. Όλα αυτά άλλαξαν ριζικά όταν μίλησε η μάνατζερ του Henry Cavill!

    batman-vs-superman-man-of-steel-sequel-pic

    Το Newsweek έπαιρνε συνέντευξη από την διάσημη παραγωγό Dany Garcia, η οποία ενώ αναφερόταν στον άλλο διάσημο πελάτη της και πρώην άντρα της, βλέπε Dwayne Johnson, τόνισε πως ο Cavill μπορεί να ακολουθήσει τα τεράστια και πολύ φιλόδοξα βήματα του The Rock αφού έχει την ίδια μεγάλη όρεξη για δουλειά. Και κάπου εκεί ξεφούρνισε και το νέο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως το πλάνο του Man of Steel 2 έχει ήδη μπει σε εφαρμογή.

    “Μέσα σ’ ένα διάστημα πέντε μηνών, καταστρώνει από την αρχή τα σχέδιά του, αγοράζοντας κτίρια για την εταιρεία παραγωγής που ετοιμάζει, την Promethean, κάνει γυρίσματα για το Justice League και είναι σε φάση παραγωγής για το standalone Superman. Έχει ξεκινήσει να διευρύνει τον κόσμο του. Σ’ ένα δύο χρόνια από τώρα θα έχει γίνει μία παγκόσμια δύναμη” θα πει η Garcia και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα λόγια μίας από τις ισχυρές φιγούρες στο  Hollywood.

    Μπορεί προς το παρόν να μην έχει μπει το Man of Steel στο επίσημο καλεντάρι της Warner Bros και της DC, αλλά το μόνο εύκολο είναι να κάνουν λίγο χώρο για να χωρέσει το release του. Κάτι που λογικά θα γίνει σύντομα αφού όπως είχε γράψει τον περασμένο μήνα και το The Wrap η Warner θέλει να δώσει μεγάλο βάρος στο sequel και να απαντήσει με αυτό σε όσους δεν ικανοποιήθηκαν και τόσο πολύ από το τελικό αποτέλεσμα του Batman v Superman.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles