13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    O Tarantino «ψήνεται» για το Kill Bill 3 και συζητάει ήδη με την Uma Therman!

    Οι fans του ανατρεπτικού σινεμά και του Quentin Tarantino, αναμένουν με ανυπομονησία τη νέα ταινία του ξεχωριστού δημιουργού: «Κάποτε… στο Hollywood», η οποία κυκλοφορεί στις 22 Αυγούστου στη χώρα μας και αναμένεται να σπάσει τα ταμεία! Βέβαια δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη παραγωγή που αφορά τον τρομερό Quentin, αλλά και η προοπτική ενός τρίτου Kill Bill! Και η ιδέα ενός sequel στις αιμοβόρες περιπέτειες της «νύφης», Uma Therman δεν είναι κάτι το πρόσφατο, καθώς η ιδέα είχε πέσει ξανά το 2009, αλλά και το 2015, όμως για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησε.

    Tarantino kill bill 3 (1)

    Πρόσφατα, ο θεοπάλαβος Quentin συμμετείχε σε ένα Podcast του MTV, όπου εκεί αποκάλυψε ότι δεν τον χαλάει το ενδεχόμενο ενός Kill Bill 3, για αυτό και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με την Uma Thurman για το ενδεχόμενο μιας νέας ταινίας στο ξεχωριστό σύμπαν που ο ίδιος δημιούργησε και που συνένωνε στοιχεία από ιαπωνικά anime, με western και… ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Βέβαια, εδώ προκύπτει ένα μικρό πρόβλημα, καθώς ο δημοφιλής δημιουργός έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι θα αποσυρθεί από την σκηνοθεσία… στην 10η του ταινία, με την 9η ταινία να είναι το “Once Upon a Time in Hollywood” και την 10η να είναι το «ενήλικο» Star Trek, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του! Πάντως, εμείς το θέλουμε όπωσδηποτε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles