15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο θρυλικός Prince βρέθηκε νεκρός στα 57 του χρόνια

    Σε ηλικία 57 ετών ο πρίγκιπας της ποπ εγκαταλείπει τον κόσμο μας. Ο Prince βρέθηκε νεκρός πριν από λίγο στo στούντιο ηχογράφησής του μέσα στην έπαυλή του στη Μινεσότα (νεότερες πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε μέσα σε ασανσέρ του συγκροτήματος) όπως μετέδωσε πρώτο το αμερικανικό δίκτυο TMZ.

    prince

    Οι αρχές κλήθηκαν να ερευνήσουν ένα θάνατο στο Paisley Park, χωρίς ωστόσο σε πρώτη φάση να ανακοινωθεί το όνομα του γνωστού καλλιτέχνη. Φαίνεται όμως ότι δυστυχώς πρόκειται για εκείνον, κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα και από την ατζέντη του.

    Ο Prince ανάρρωνε από γρίπη και είχε επιστρέψει στο σπίτι του την Παρασκευή μετά από παραμονή στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί εκτάκτως με το ιδιωτικό του jet μετά από αδιαθεσία, ενώ είχε ακυρώσει δύο συναυλίες του την περασμένη εβδομάδα.

    Ο Prince γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1958 στη Μινεάπολη της Μινεσότα ως Prince Rogers Nelson. Κυκλοφόρησε το πρώτο album του το 1978. Ακολούθησαν 39 studio albums και πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

    Έχει κερδίσει επτά Grammy μέσα από 30 υποψηφιότητες, αλλά και ένα Oscar πρωτότυπου τραγουδιού για το Purple Rain του ομώνυμου φιλμ.

    https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles