17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    O Tom Hardy θα υποδυθεί τον Venom στην ομώνυμη ταινία!

    O σκληροτράχηλος (κι εξαιρετικά αγαπητός) Tom Hardy, όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυαναμενόμενη ταινία Venom που ήδη γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στα σκαριά από τη Sony. Σύμφωνα με τα τελευταία reports ο Tom Hardy βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και ουσιαστικά βρίσκεται μία ανάσα πριν να αναλάβει το ρόλο του ανταγωνιστή του Spider-Man!

    Tom Hardy 1

    To εν λόγω spin-off movie υπήρχε εδώ και χρόνια στα σχέδια της Sony Pictures και ότι οι υπεύθυνοι της εξασφάλισαν την ημερομηνία στις 5 Οκτωβρίου του 2018, όπου το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει η προβολή του Venom movie. Όπως ήδη γνωρίζουμε η συγκεκριμένη παραγωγή δεν θα συνδέεται με τη νέα ταινία του Tom Holland, η οποία θα κάνει την εμφάνιση της στις σκοτεινές αίθουσες στις αρχές Ιουλίου. Ο Tom Hardy δεν είναι  η πρώτη φορά που αναλαμβάνει το ρόλο ενός super-hero, καθώς είχε πρωταγωνιστήσει ως Bane στο τελευταίο Batman του Nolan. Στο παρελθόν το ρόλο του Venom είχε υποδυθεί ο Topher Grace στο Spider-Man 3, όπου τον είδαμε να αντιμετωπίζει τον άνθρωπο-αράχνη σε μία μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για την υπόθεση της ταινίας, ωστόσο  τη σκηνοθετική κλακέτα θα κρατάει ο Ruben Fleischer του  Zombieland και αυτό είναι σίγουρα κάτι που μας γεμίζει αρκετές ελπίδες. Σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γνωρίζουμε περισσότερα…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles