21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O Tom Hardy θέλει τον Christopher Nolan να σκηνοθετήσει τον επόμενο James Bond

    Εδώ και μήνες οι φήμες για το ποιος θα ερμηνεύσει τον James Bond δίνουν και παίρνουν. Ο Daniel Craig παίζει κρυφτό με τους παραγωγούς και με τον κόσμο, ωστόσο παραμένει η πρώτη επιλογή και δείχνει πολύ πιθανό πως θα συνεχίσει στο ρόλο που τον έκανε διάσημο. Βέβαια αυτό δεν έχει σταματήσει τις φήμες να κυκλοφορούν και ανάμεσα στους πολλούς που είδαν το όνομά του να παίζει ανάμεσα στους υποψήφιους δεν ήταν άλλος από τον Tom Hardy. O εκπληκτικός ηθοποιός όσες φορές ρωτήθηκε δεν είχε να πει και πολλά επάνω στο θέμα γιατί απλά δεν είναι του τύπου αυτά τα τερτίπια και τα μισόλογα. Ωστόσο εάν τον ρωτήσεις ποιος πρέπει να σκηνοθετήσει το επόμενο James Bond φιλμ έχει να προτείνει ένα και μοναδικό όνομα. Christopher Nolan.

    christopher-nolan-the-dark-knight-rises

    Mιλώντας στο The Daily Beast ο Tom Hardy είπε πως ο Nolan είναι μία φανταστική επιλογή για να καθίσει στη θέση του σκηνοθέτη. Σίγουρα είναι δύσκολο να ακολουθήσει κανείς αυτά που έχει κάνει ο Sam Mendes, ωστόσο εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναγεννήσει ξανά το διάσημο franchise αυτός δεν είναι άλλος από τον Nolan.
    Αξίζει να σημειωθεί πως το 2013 είχε ακουστεί πως είχε συζητήσει την πιθανότητα να αναλάβει μία ταινία του James Bond, οπότε δεν είναι κάτι εκτός πραγματικότητας, ενώ η περίπτωση να περάσουν τα δικαιώματα του διάσημου πράκτορα στην Warner Bros είναι κάτι που θα κινήσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του σκηνοθέτη. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι εάν ο Nolan έχει το ενδιαφέρον να μπλέξει ξανά με τα “βαριά” franchise μετά τον Batman. Ωστόσο το σενάριο Nolan με Hardy μαζί σε ταινία James Bond μοιάζει με το πιο υπέροχο, τρελό όνειρο που σίγουρα θα ήθελαν να το ζήσουν όλοι.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles