20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Tom Hiddleston πρωταγωνιστεί στο “creepy” High-Rise

    Έχει υποδυθεί τον σούπερ ήρωα Loki στο Thor, η πιο πρόσφατη ταινία του θα τον βρει να τραγουδά όπως ο μύθος της country Hank Williams (I Saw the Light) ενώ ενδιάμεσα έχει παίξει σε αρτίστικο βαμπιρικό φιλμ του Jim Jarmusch (Only Lovers Left Alive) και ένα gothic έργο του Guillermo del Toro (Crimson Peak). Και τώρα στο νέο trailer του δυστοπικού psycho-thriller High-Rise ο Tom Hiddleston θα σας δείξει πόσο ακόμα περισσότερο μπορεί να διευρύνει την γκάμα του ως ηθοποιός. To έργο που σκηνοθετεί ο Ben Wheatley είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1975 που έγραψε ο περίφημος sci-fi συγγραφέας J.G. Ballard.

    HIGH-RISE

    O Dr. Robert Laing (Hiddleston) μετακομίζει σε μία ιδανική, αυτάρκης “πόλη” που έχει εξαπλωθεί σ’ έναν επιβλητικό ουρανοξύστη. Γυμναστήριο, σούπερ μάρκετ, σχολείο, είναι μόνο ορισμένα απ’ όσα διαθέτει το τεράστιο κτίριο δημιουργώντας μία ψευδαίσθηση άνεσης και ολοκλήρωσης. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού τα κατώτερα, τα μεσαία και τα ανώτερα στρώματα του ουρανοξύστη έχουν χωριστεί σε κάστες. Οι επιπτώσεις της τεχνολογικής και κοινωνικής εξέλιξεις θα έχουν σταδιακά όλο και μεγαλύτερη ψυχολογική επίδραση επάνω στον ήρωα που σιγά σιγά θα αρχίσει να το “χάνει”. Την ίδια ώρα οι “φυλές” της “κοινωνίας-ουρανοξύστη” αρχίζουν να παρεκτρέπονται και να οδηγούν την κατάσταση σε πλήρη αναρχία.
    Το όνομα “Ballard” αρκεί από μόνο του για να γυρίσει πολλά κεφάλια με τις δυστοπικές ιστορίες του να έχουν περίοπτη θέση σε πολλές βιβλιοθήκες sci-fi φανατικών. Η ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση, να μεταφέρει την “creepy” ατμόσφαιρα του μυθιστορήματος στην οθόνη, μία αποστολή που από το trailer φαίνεται πως ο Hiddleston θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της.
    Από το καστ ξεχωρίζουν ο Jeremy Irons που υποδύεται τον μυστηριώδη αρχιτέκτονα που έφτιαξε το κτίριο ενώ τη βοηθό του ερμηνεύει η Sienna Miller.

    https://www.youtube.com/watch?v=LYmY2tBYins

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles