16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O Tommy Lee Jones θα είναι στην επόμενη περιπέτεια του Jason Bourne

    Όποτε ακούς το όνομα “Tommy Lee Jones” ξέρεις πως κάτι καλό θα συμβεί. Ο σεβασμός είναι τεράστιος στο πρόσωπό του και κάθε ρόλος του ήταν το λιγότερο απολαυστικός, ένας ηθοποιός που μπορεί να αναδείξει μία μέτρια ταινία. Φανταστείτε τον τώρα δίπλα στον Matt Damon για τις ανάγκες του Bourne franchise που θα επιστρέψει δριμύτερο. Ακούγεται καλό έτσι δεν είναι;

    damon-jones-bourne

    Τα καλά νέα τα διαβάσαμε στο Variety που αναφέρει πως ο διάσημος ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει δίπλα στον “Jason Bourne” που επιστρέφει στην κινηματογραφική σειρά μετά το εμβόλιμο The Bourne Legacy του 2012 και την παρουσία του Jeremy Renner. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Jones θα υποδυθεί έναν ανώτερο αξιωματικό της CIA, σίγουρα έναν από εκείνους που δεν βλέπουν με καλό μάτι τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις και ενεργεί ο χαρακτήρας του Matt Damon.
    H τριπλέτα Damon, Jones και Paul Greengrass που θα καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη μόνο καλά πράγματα υπόσχεται, ενώ σύμφωνα πάντα με το Variety η Julia Stiles θα επιστρέψει για μία τέταρτη φορά στο franchise. Από τους νεόφερτους η παρουσία της Alicia Vikander που έκανε μεγάλη εντύπωση στο Ex Machina αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
    Ο Jeremy Renner δεν τα είχε πάει άσχημα στο Legacy, ωστόσο η επιστροφή των Damon και Greengrass άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και έβαλε ένα τεράστιο χαμόγελο σε όλους τους παραγωγούς της Universal. Αυτό που μένει να δούμε είναι πόσο καλό θα είναι το σενάριο του Christopher Rouse για το 5ο, προς το παρόν δίχως τίτλο, Bourne φιλμ που αναμένεται -αρχική εκτίμηση- στις 29 Ιουλίου του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles