21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο villain του Spiderman, Willem Dafoe, θα παίξει τον “καλό” στο Justice League

    Ο γνωστός Green Goblin του Spider-Man franchise, θα αλλάξει χαρακτήρα στο Justice League Part One. Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή του Willem Dafoe στο καστ της ταινίας και αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποιον θα υποδυθεί, το The Hollywood Reporter γράφει πως θα ερμηνεύσει έναν “καλό τύπο σ’ ένα ρόλο που θα τον βρει να εμφανίζεται και στα δύο μέρη των JL ταινιών”.

    willem-dafoe-

    Μάλιστα ο Dafoe θα ξανασυναντηθεί από το franchise του Sam Raimi με τον JK Simmons, βλέπε αφεντικό του Peter Parker στην εφημερίδα, τον περίφημο J. Jonah Jameson. Γι’ αυτόν πάντως γνωρίζουμε πως θα υποδυθεί τον αστυνομικό διευθυνή του Gotham City. Στο Justice League Part One μέχρι τώρα είναι “κλεισμένοι” οι Henry Cavill ως Superman, Ben Affleck ως Batman, Gal Gadot ως Wonder Woman, Jason Momoa ως Aquaman, Ray Fisher ως Cyborg και ο Ezra Miller στο ρόλο του The Flash.
    Dafoe πάντως χωρίς τρομακτικές γκριμάτσες δεν είναι εύκολο να τον συνηθίσεις, αλλά θα τα δούμε αυτά όταν θα έρθει η ώρα για την ταινία του Zack Snyder, την οποία έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζει και αναμένεται στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles