17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Obama δεν μπορεί να έχει iPhone για λόγους ασφαλείας

    Μπορεί η Blackberry να μην τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία, ωστόσο έχει ακόμη έναν ιδιαίτερα πιστό οπαδό. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama.

    obama-iphone-not

    Σε μία συνάντηση με νέα άτομα, σχετική με το σύστημα υγείας Obamacare που έχει προκαλέσει τόσες συζητήσεις και “τριβές” στις ΗΠΑ τελευταία, ο Obama δε δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το smartphone της Apple “για λόγους ασφαλείας”, αν και έχει στην κατοχή του και χρησιμοποιεί ένα iPad, ενώ και οι κόρες του, Sasha και Malia, ξοδεύουν αρκετό χρόνο στα iPhone τους.

    Έδωσε μάχη για να κρατήσει και το Blackberry κατά την προεδρία του ο Obama

    Ο Obama δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με το ποια είναι αυτά τα ζητήματα που του απαγορεύουν τη χρήση ενός iPhone, ωστόσο, όπως μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε, είναι προφανές ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να ακολουθεί αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, σε κάθε περίπτωση. Άλλωστε, μετά την εκλογή του στο Λευκό Οίκο το 2009, ο Obama έδωσε μάχη για να κρατήσει ακόμη και το αγαπημένο του Blackberry κατά την προεδρία του, αν και όπως έχει αναφέρει, μόνο 10 άτομα γνωρίζουν την προσωπική του διεύθυνση email.

    Σε μία περίοδο που οι αποκαλύψεις του πρώην εργαζόμενου της NSA, Edward Snowden, ότι (και) η Apple είναι μία από τις εταιρείες τεχνολογίας που έχουν επιτρέψει στην NSA άμεση πρόσβαση στους servers της (παρά την άρνηση του ισχυρισμού αυτού από την αμερικανική εταιρεία), οι δηλώσεις του Obama είναι δύσκολο να μείνουν ασχολίαστες…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles