21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Όχι ένα αλλά… τρία παιχνίδια Witcher ανακοίνωσε η CD Projekt Red!

    Tο Witcher 4 είναι γνωστό ότι βρίσκεται καθοδόν, επιτέλους όμως ήρθε η στιγμή να μάθουμε και κάτι καινούριο! Η CD Projekt Red, η πολωνική εταιρεία που βρίσκεται πίσω και από το Cyberpunk 2077, έδωσε μερικές ακόμα πληροφορίες για το project Polaris, που αποτελεί το κωδικό όνομα για το επόμενο Witcher game.

    Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στο Twitter, το παιχνίδι θα είναι ένα open-world RPG που θα βασίζεται στην κληρονομιά του «The Witcher 3: Wild Hunt», όπως ήταν αναμενόμενο. Τα νέα όμως δε σταματούν εδώ, αφού το video game θα αποτελεί την αρχή μιας νέας ολοκληρωμένης τριλογίας Witcher, η οποία θα κυκλοφορήσει σε χρονικό ορίζοντα 6 ετών.

    Μπορεί η ανάπτυξη του πρώτου παιχνιδιού να βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο, τα νέα όμως είναι εξαιρετικά ευχάριστα για τους fans του Geralt of Rivia. Δεν έχουμε ιδέα, βέβαια, για το story ή τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο project, αφού η εταιρεία έχει αποκαλύψει μόλις μια εικόνα με τη σχολή των Witcher, από την οποία λογικά προέρχεται ο κεντρικός ήρωας.

    Όταν ανακοινώθηκε το Witcher 4, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που απεικόνιζε ένα μενταγιόν που μοιάζει με αυτό του School of the Cat ή του School of the Lynx, που ιδρύθηκε από το Lambert και τη μάγισσα Keira Metz. Οι απόψεις διίστανται.

    Τρία παιχνίδια πάντως είναι καλύτερα από ένα! Το μόνο που απομένει είναι να δούμε τι έμαθε η CD Projekt Red μετά το λανσάρισμα του Cyberpunk 2077, που αντιμετώπισε πολλαπλά εμπόδια.

    Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε και sequel για το Cyberpunk 2077 με την εξής ανακοίνωση: “Ο Orion είναι η κωδική ονομασία για το επόμενο παιχνίδι του Cyberpunk, που θα κατευθύνει το franchise ακόμη παραπέρα και θα συνεχίσει να αξιοποιεί τις δυνατότητες αυτού του σκοτεινού φουτουριστικού σύμπαντος”.

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμες θέλουν τη Sony να ετοιμάζει remake του Horizon Zero Dawn

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles