23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H εποχή του VR ξεκίνησε! Από 6/1 ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το Oculus Rift! [CES 2016]

    Δε χωράει αμφιβολία ότι η φετινή χρονιά θα είναι το έτος της εικονικής πραγματικότητας, καθώς είναι γνωστό ότι τόσο η Oculus, όσο και η Sony και η HTC/Valve θα ρίξουν στην “αρένα” τις δικές τους high-tech VR προτάσεις. Από ότι φαίνεται πρώτη στον χορό του virtual reality θα μπει η Oculus, η οποία όπως έγινε γνωστό από αύριο (6 Ιανουαρίου) θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για το Oculus Rift.

    Oculus Rift Preorders are starting 2

    Αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση αναφορικά με την τιμή του Oculus Rift, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Rift δεν αποκλείεται να στοιχίζει γύρω στα 350 δολάρια. Παρόλα αυτά, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι όσοι προπαραγγείλουν το Oculus Rift θα πάρουν ως δώρο το Eve: Valkyrie και το Lucky’s Tale, ένα διαστημικό παιχνίδι μάχης και ένα action-platform game αντίστοιχα. Παράλληλα, με την CES 2016 να ανοίγει τις πύλες της είναι βέβαιο ότι θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το VR headset, ενώ μάλιστα στις 6 Ιανουάριου θα τρέξει και ένα Q&Α session στο Reddit, με τον ιθύνων νου του Oculus να απαντάει στις ερωτήσεις των gamers. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το χειριστήριο Oculus Touch δεν θα κυκλοφορήσει μαζί με το VR headset, καθώς η Oculus χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να βάλει τις τελικές πινελιές στο συγκεκριμένο controller. Εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο official website του Oculus Rift…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles