21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Οδηγός επιβίωσης! Πως θα σε… σώσει το Apple Vision Pro από τη γκρίνια της κοπέλας σου

    Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε τους προηγούμενους μήνες, αποτελώντας μια επαναστατική συσκευή που δημιούργησε “πανδαιμόνιο” στις ΗΠΑ. Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι πολλές, αφού εισάγει τους χρήστες στον κόσμο του spatial computing και χαρακτηρίζεται ως ένα “εργαλείο” που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες τόσο στην ψυχαγωγία και όσο στην… ιατρική.

    Οι χρήστες των social media όμως, φαίνεται πως βρήκαν κι άλλες “πολύτιμες” χρήσεις για το νέο headset της Apple, τις οποίες ούτε η ίδια η εταιρεία μπορούσε να σκεφτεί. Ένας χρήστης του TikTok χρησιμοποιεί το Vision Pro για να…. αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα που έχει με την κοπέλα του, η οποία συχνά παραπονιέται για την ακαταστασία στο σπίτι.

    Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε:

    Μπορεί το εν λόγω gadget να απευθύνεται σε… λίγους, καθώς κοστίζει 3.500 δολάρια, ωστόσο είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι αποτελεί το πρώτο πραγματικά νέο προϊόν από την εποχή που η Apple λάνσαρε το Apple Watch το 2014. Λειτουργεί κυρίως με τα χέρια, τα μάτια και τη φωνή σας, αν και μπορείτε να συνδέσετε ένα Magic Keyboard και ένα Trackpad για τις ανάγκες παραγωγικότητας ή ένα χειριστήριο όταν έρθει η ώρα να χαλαρώσετε και να παίξετε παιχνίδια.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles