20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οδηγός… βαλίτσας: Τι δεν γίνεται να μην πάρεις μαζί σου στις διακοπές (ανδρικό edition)

    Φίλε αναγνώστη. Φεύγεις διακοπές σε λίγες μέρες και δεν ξέρεις τι να πάρεις μαζί σου; Βαριέσαι απίστευτα την διαδικασία του πακεταρίσματος και θέλεις λίγη… βοήθεια; Εμείς είμαστε εδώ, και σου προτείνουμε τι δεν πρέπει να μην παραλείψεις να έχεις μαζί σου στις διακοπές! Ορίστε ο απόλυτος οδηγός βαλίτσας! Πάρε ιδέες και φύγε φουλ προετοιμασμένος! 

    μαζί διακοπές

    Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός βαλίτσας – Δεν γίνεται να μην τα έχεις μαζί σου στις διακοπές:

    Κράτα τα κουνούπια και κάθε άλλο έντομο μακρυά!

    «Ήσυχες βραδιές, χωρίς κουνούπια», αυτό δεν θέλουμε όλοι; Ειδικά στις διακοπές μας! Επειδή, όμως ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες, γι’αυτό η ενυδατική σειρά και με εντομοαπωθητική δράση Crilen της FREZYDERM παρέχει μία ποικιλία επιλογών.

    Τώρα, στην οικογένεια Crilen θα βρεις δύο νέες πρακτικές συσκευασίες: το ενυδατικό Crilen Roll-Ball και με εντομοαπωθητική δράση, ενώ τα μαντηλάκια Crilen κυκλοφορούν πλέον σε ατομική συσκευασία, που χωρά ακόμη και στην τσέπη, για να σε συνοδεύουν πάντα και παντού. Κατάλληλα και τα δύο, για ενήλικες και παιδιά. Ειδικά τα μαντιλάκια, πρέπει οπωσδήποτε να τα έχεις μαζί σου στις διακοπές!

    Και για όσους προτιμούν τις πιο διακριτικές λύσεις, ήρθε και το νέο άοσμο γαλάκτωμα Crilen Adult Plus με ενισχυμένη δράση και κατάλληλο για χρήση μόνο από ενήλικες.

    μαζί διακοπές

    Το μαγιό σου θα είναι αυτό: 

    Θυμάσαι όταν ήμασταν μικροί που είχαμε όλοι εμμονή με τους ήρωες των Looney Tunes; Φοράγαμε συνεχώς ρούχα με τον Bugs Bunny, τον Silvester, τον Duffy Duck και τους υπόλοιπους; Ας αναβιώσουμε αυτήν την τρέλα με τα νέα μαγιό της Swimwear Collection 2020 του Intimissimi Uomo που έχουν σχεδιαστεί για τον άντρα με χιούμορ και στιλ! Τέλος στα μονότονα μαγιό που έχουν γεμίσει την ντουλάπα σου.

    μαζί διακοπές

    Στοματική υγεία και δροσερή αναπνοή …και στο camping

    Στις διακοπές μας, είναι πολλές οι μέρες που είμαστε έξω από το πρωί έως το βράδυ και θέλουμε να φρεσκάρουμε την αναπνοή και τα δόντια μας αλλά δεν μπορούμε να τα βουρτσίσουμε. Η απόλυτη λύση για τις διακοπές, ειδικά εάν είσαι fan του camping, είναι οι τσίχλες Trident Oral B που θα φροντίσουν την στοματική σου υγιεινή, κάθε στιγμή. 

    Η Trident – το ήξερες ότι πρόκειται για την Νο1 Τσίκλα στην Ελλάδα;- ενώνει τις δυνάμεις της με τον ειδικό στην οδοντική φροντίδα, την Oral-B, και δημιουργεί την Trident Oral-B που συμβάλλει στην προστασία των δοντιών οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης οδοντόβουρτσας.

    Η ιδιαίτερη σύσταση της νέας TridentOral-B με fluoride, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ικανοποιεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη αυτή. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με τη μάσηση της τσίκλας, για τουλάχιστον 20 λεπτά, μετά την κατανάλωση φαγητού ή ποτού. Κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις – δυόσμου και μέντας.

    μαζί διακοπές μαζί διακοπές

    To βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι 

    «Η Αχώ βρίσκεται στον Κάτω Κόσμο. Η γη βράζει. Είναι Τετάρτη. Και όπως κάθε δεύτερη Τετάρτη, κάθε μήνα εδώ και τριάντα χρόνια, η Αχώ στέκεται δίπλα στο μεγάλο τραπέζι, ανακατεύει το βαρύ χαρμάνι του καφέ και κοιτάζει έξω από το παράθυρο. Προσδοκώντας, περιμένοντας. Για πόσο ακόμα;»

    οδηγός βαλίτσας

    Η Μαριλένα Παππά επέστρεψε με ένα βιβλίο που σίγουρα δε θα σε αφήσει να το… αφήσεις από τα χέρια σου. Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βακχικόν είναι μία ξεχωριστή νουβέλα που αποτελεί ένα μείγμα ποιητικού λόγου και υπερρεαλισμού, με σκηνές βγαλμένες από ελληνικά τοπία. Οι λέξεις που χρησιμοποιεί έχουν γεύσεις και μνήμες από αλμύρα, γαλάζιους ουρανούς και λευκά βότσαλα.

    Ισορροπεί ανάμεσα στο σύγχρονο ελληνικό λογοτεχνικό ρεύμα και σε επιρροές από κλασικούς Έλληνες πεζογράφους, δημιουργώντας ένα δικό της απόκοσμο σύμπαν: Μια μικρή σύγχρονη αρχαία τραγωδία.

    To άρωμα του καλοκαιριού 

    Φέτος, δεν θα πάρουμε άλλο αποσμητικό μαζί μας στις διακοπές από το εκείνο της ανδρικής σειράς περιποίησης NIVEA MEN DEEP με Black Carbon. Μάλιστα, ανανεώνεται και παρουσιάζει 2 νέα αρώματα τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία αρώματος.

    Οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν το μοναδικό άρωμα NIVEA MEN DEEP Espresso το οποίο ξυπνάει τις αισθήσεις και αναζωογονητικό άρωμα NIVEA MEN DEEP Amazonia το οποίο τις ταξιδεύει!

    οδηγός βαλίτσας

    Για εσένα που θες να είσαι καλοντυμένος και στο νησί 

    Η IWC Schaffhausen και η Orlebar Brown σχεδίασαν, μια «Capsule Collection» που αποτελείται από 9 μοναδικά καλοκαιρινά κομμάτια για τον έξυπνο άντρα που θέλει στις διακοπές του να είναι ντυμένος «στην πένα».

    Η διαχρονική κομψότητα συναντά την αγάπη και την περιπέτεια! Η συλλογή, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ένα λευκό καλοκαιρινό σακάκι με μπλε
    σωληνώσεις και ένα βαμβακερό / μεταξωτό πλεκτό πόλο.

    Σημείο σταθμό στη συλλογή αποτελεί το μαγιό – σορτς με φωτογραφικό print, αλλά και τις χαρακτηριστικές πλαϊνές αγκράφες, το οποίο απεικονίζει ένα ιστιοφόρο Solaris 55 μπροστά από το Πόρτο Ροτόντο στη Σαρδηνία. Το σχέδιο αυτό γιορτάζει την συνεργασία της IWC με την Ιταλική μάρκα πολυτελών γιοτ Solaris, που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

    μαζί διακοπές

    μαζί διακοπές

    οδηγός βαλίτσας

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles