21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    “Οδοστρωτήρας” το Modern Warfare 2! Επίσημα το πιο επιτυχημένο Call of Duty όλων των εποχών

    Το Modern Warfare 2 χάρισε στο Call of Duty το μεγαλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία της σειράς το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του, αφού το blockbuster game μέσα σε τρεις ημέρες έφτασε τα 800 εκατ. δολάρια σε έσοδα.

    Ο δημοφιλής τίτλος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Activision, άγγιξε την κορυφή στην κατηγορία της ψυχαγωγίας, αφού ξεπέρασε τα έσοδα κορυφαίων κινηματογραφικών επιτυχιών του 2022 όπως τα Doctor Strange in the Multiverse of Madness και Top Gun: Maverick.

    Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε μέχρι σήμερα το Modern Warfare 3 του 2011, το οποίο είχε αποφέρει έσοδα 775 εκατ. δολάρια μέσα σε 5 ημέρες. Η πρόσφατη κυκλοφορία όμως χτύπησε αυτό το νούμερο μέσα σε μόλις 3 ημέρες. Χτες, το Playstation ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι ήταν το πιο επιτυχημένο Call of Duty λανσάρισμα στην ιστορία του PlayStation Store.

    Ο CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick, δήλωσε σχετικώς:

    “Ευχαριστούμε την ταλαντούχα ομάδα μας που έχει δημιουργήσει ‘μαγεία’ μέσω της εξαιρετικής τέχνης και της τεχνολογίας της, και την παγκόσμια κοινότητα των παικτών μας που βρίσκει χαρά και σύνδεση μέσω του Call of Duty. Αυτό το ορόσημο της ανήκει”.

    Διαβάστε επίσης: PlayStation 5: Δυνατές πωλήσεις για την κονσόλα της Sony! Έχουν πουληθεί περισσότερα από 25 εκατ. PS5! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles