24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ΟΕΒ: Απέσπασε σημαντική διάκριση στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας

    EEPA-2017

    Σημαντική διάκριση απέσπασε η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) που ανακηρυχθείκε «Εθνικός Νικητής 2017» στην κατηγορία «Επένδυση στις Επιχειρηματικές Δεξιότητες» των Ευρωπαϊκών Βραβείων Προώθησης της Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Η δράση της ΟΕΒ που βραβεύθηκε και την ανέδειξε «Εθνικό Νικητή» αφορά την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου έργου, από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις, Σύγχρονες Επιχειρήσεις». Ένας εκ των κυριότερων στόχων του έργου είναι η μεταφορά δεξιοτήτων προς τις επιχειρήσεις για τη βελτίωση της ποιότητας εφαρμογής του Κυπριακού νομοθετικού και θεσμικού πλαισίου εργασιακών σχέσεων.

    Στόχος των Ευρωπαϊκών αυτών Βραβείων είναι η επιβράβευση των πιο επιτυχημένων φορέων προώθησης των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, οι οποίοι προάγουν βέλτιστες πολιτικές και πρακτικές επιχειρηματικότητας, ενημερώνουν το κοινό σχετικά με την προστιθέμενη αξία της επιχειρηματικότητας και λειτουργούν ως πηγή ενθάρρυνσης και έμπνευσης για επίδοξους επιχειρηματίες.

    Η ΟΕΒ θα ανταγωνιστεί στην συνέχεια τους Εθνικούς Νικητές άλλων χωρών για την ανάδειξη του «Ευρωπαϊκού Νικητή». Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στη Συνέλευση για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που θα λάβει χώρα στην Εσθονία τον Νοέμβριο 2017.

    Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ΟΕΒ κέρδισε για πρώτη φορά τον τίτλο του Εθνικού Νικητή, των Ευρωπαϊκών Βραβείων Προώθησης της Επιχειρηματικότητας το 2014, γεγονός που επιβεβαιώνει την σταθερή προσήλωση της για τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles