19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Office ειδικά για Android tablets από την Microsoft!

    Η Microsoft βλέποντας την τεραστία επιτυχία που είχε η μεταφορά του Office στα iPad, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί ακόμη περισσότερο τις θετικές εντυπώσεις που άφησε η διάσημη σουίτα, κυκλοφορώντας μία ειδική έκδοση του Office ειδικά για Android tablets.  samsung-galaxy-tab-10-android-tablet-microsoft-office_1

    Μάλιστα, η Microsoft ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία του private beta, καλώντας ορισμένους επιλεγμένους χρήστες να δοκιμάσουν το Office, με στόχο να κυκλοφορήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα την ολοκληρωμένη έκδοση της σουίτας μέσα στη χρονιά. Η συγκεκριμένη έκδοση του Office θα είναι optimized ειδικά για τα tablets και θα ξεχωρίζει για μία σειρά από χαρακτηριστικά που θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες και τις λειτουργίες τους. Αν και εδώ και αρκετό καιρό είναι διαθέσιμη προς download μία έκδοση του Office για smartphones, οι υπεύθυνοι της Microsoft θεωρούν ότι δεν είναι κατάλληλη για τα Android tablets, για αυτό και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ανάπτυξη της νέας του μορφής. Η κίνηση αυτή κρίνεται ως απόλυτα λογική, από τη στιγμή που τα Android tablets κατέχουν  το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, άρα λοιπόν η Microsoft δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη μπροστά σε μία εξαιρετική ευκαιρία για να προωθήσει ακόμη περισσότερο τη σουίτα του Office.

    Όπως και στην έκδοση του Office για iPad, έτσι και στην Android version κάποια βασικά τμήματα της εφαρμογής θα είναι δωρεάν, ενώ οι πιο εμπλουτισμένες λειτουργίες της σουίτας θα είναι επί πληρωμή. Εάν θέλετε να λάβετε μέρος στη διαδικασία της beta του Office for Android tablets μπορείτε να πατήσετε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles