19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Offline πλοήγηση και αναζήτηση στους Google Maps και επισήμως!

    Μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της Google, το Google Maps, αποκτά πλοήγηση και αναζήτηση χωρίς την χρήση δεδομένων ή κάποιου WiFi δικτύου. Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να κατεβάσουν την περιοχή που επιθυμούν (πόλη, νομός, χώρα) στην συσκευή τους και την επόμενη φορά που θα βρίσκονται εκτός κάποιου δικτύου, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χάρτη σαν να ήταν…συνδεδεμένοι!

    Οι χρήστες θα μπορούν να πλοηγηθούν κανονικά, μέχρι να πραγματοποιήσουν αναζήτηση στην περιοχή που έχουν αποθηκεύσει. Η εφαρμογή θα τους προσφέρει turn-by-turn navigation ενώ θα λαμβάνουν και πληροφορίες για τα μέρη της διαδρομής τους. Η πρόσβαση στους offline χάρτες θα γίνεται μέσω της επιλογής “Offline Areas” η αναζητώντας το αρχείο λήψης στα Download της συσκευής.

    Εαν ο χρήστης βρεθεί εντός κάποιου δικτύου, το Google Maps θα ενεργοποιείται αυτομάτως στην online έκδοσή του προκειμένου ο χρήστης να έχει πρόσβαση στα πλήρη χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Η Google για να αποτρέψει την κατανάλωση δεδομένων, επιτρέπει την λήψη των offline χαρτών, μόνο με χρήση WiFi. Η δυνατότητα βρίσκεται σε εξέλιξη για τις Android συσκευές, με τις iOS να είναι οι επόμενες.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles