21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι 10 σειρές του 2015 που πρέπει να προσέξετε

    Δικηγόροι, αστυνομικοί, πράκτορες, zombie, και ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη σας περιμένουν τη φετινή τηλεοπτική χρονιά. Πάμε να δούμε τις δέκα σειρές που θα προσπαθήσουν να κλέψουν από το κομμάτι της τηλεθέασης και να γίνουν οι καινούργιες σας must αδυναμίες.

    saul-goodman

    Better Call Saul
    Μπορεί το Breaking Bad να τελείωσε, ωστόσο ο δημιουργός του Vince Gilligan, ήξερε καλά πως δεν θα λέγαμε όχι σε μία spin-off δουλειά. Το Better Call Saul γνωρίζει εξ αρχής πως δεν θα φτάσει στα επίπεδα της τηλεοπτικής σειράς απ΄όπου προέρχεται, ωστόσο θα έχει πλάκα να δούμε τον πρότερο… ανέντιμο βίο του εκκεντρικού και ξεκαρδιστικού δικηγόρου του Walter White. Ο Bob Odenkirk υποδύεται τον Saul Goodman, τον άνθρωπο με την εντελώς… φλου ηθική, με τη σειρά να είναι τοποθετημένη χρονικά έξι χρόνια πριν ο Saul γνωρίσει τον Walter White. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου με την πρώτη σεζόν να μετράει 10 επεισόδια (και βλέπουμε).

    Battle Creek
    Νομίζατε πως ο Gilligan θα ασχοληθεί μόνο με τα του Breaking Bad; Λάθος. Εδώ συνεργάζεται με τον δημιουργό του House, David Shore, σε μία σειρά που έχει να κάνει με το κλασικό  concept των δύο αταίριαστων αστυνομικών που δουλεύουν μαζί. Οι Dean Winters και Josh Duhamel θα υποδυθουν ο ένας τον κυνικό και ο άλλος τον αφελή και φυσικά θα περιμένουν από τους δημιουργούς της σειράς να τους σώσουν από τις κοινοτυπίες που συνήθως πάσχει αυτή η σεναριακή ιδέα. Η παραγωγή του CBS θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=SZSlGuAskKY

    iZombie
    Το CW ανεβαίνει συνέχεια έχοντας ολοένα και καλύτερα νούμερα -ειδικά το The Flash έκανε πολύ καλή δουλειά- και πλέον περιμένει από το iZombie του Rob Thomas να συνεχίσει την καλή πορεία. Πρόκειται για μία προσαρμογή του graphic novel της Vertigo της DC Comics, με την Rose McIver να υποδύεται την… καπάτσα zombie που δουλεύει σ’ ένα νεκροτομείο για να βρίσκει… φρέσκα μυαλά για να καλύπτει τις ανάγκες της. Στην πορεία όμως θα ανακαλύψει πως αυτή η αδυναμία της, την βοηθάει να λύνει και μπερδεμένες αστυνομικές υποθέσεις. Μην περιμένετε τρομοκαταστάσεις, αλλά ένα περισσότερο τηλεοπτικό friendly αποτέλεσμα. Έρχεται στις 17 Μαρτίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=bWCyqJv6q7g

    Marvel’s Agent Carter
    Disney και Marvel συνεχίζουν την κερδοφόρα συνεργασία τους αυτή τη φορά με την prequel mini σειρά, Μarvel’s Agent Carter, την ώρα που το Marvel’s Agents of SHIELD θα κάνει την mid-season ανάπαυλά του. Η Hayley Atwell θα ερμηνεύσει την Agent Peggy Carter, έναν ρόλο που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν αλλά και θα τον επαναλάβει και στο άμεσο μέλλον, βλέπε Captain America: The Winter Soldier και Ant-Man. Και ναι ο κόσμος χρειάζεται κι άλλες γυναίκες πρωταγωνίστριες σε action ρόλους. Η σειρά του ABC έκανε πρεμιέρα στις 6 Ιανουαρίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=gSxBMAVfFJY

    The Last Man on Earth
    Γνωστός κυρίως από το Saturday Night Live, αλλά και τηλεοπτικά hit όπως το 30 Rock και φιλμ όπως το Nebraska, ο Will Forte είναι έτοιμος να κάνει το ακόμα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του και να πρωταγωνιστήσει σε μία σειρά, με καθαρά κωμικό χαρακτήρα, τον αγαπημένο του δηλαδή. Και τι καλύτερο από το να υποδυθεί τον τελευταίο άνθρωπο που έχει μείνει στη γη! Η σειρά καταφθάνει την 1η Μαρτίου στο κανάλι Fox.

    https://www.youtube.com/watch?v=K_xNvdptsXY

    Westworld
    Κι όμως χρειάστηκαν να περάσουν τόσα χρόνια για να πρωταγωνιστήσει σε μία τηλεοπτική σειρά ο σπουδαίος ηθοποιός που ακούει στο όνομα  Anthony Hopkins. Και θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού θα παίξει στην τηλεοπτική μεταφορά του Westworld σε παραγωγή του J.J. Abrams για λογαριασμό μάλιστα του ΗΒΟ. Μιλάμε για τη νέα εκδοχή του πολύ μπροστά για την εποχή του sci-fi western του 1973, σε σενάριο και σκηνοθεσία του συγγραφέα Michael Crichton, όπου η δυσλειτουργία ενός ρομπότ θα προκαλέσει χάος στους ανυποψίαστους ταξιδιώτες ενός φουτουριστικού «amusement park», όπου μπορεί κανείς να καλοπεράσει σε mode «Μεσαίωνα» και «Άγριας Δύσης». Ο Yul Brynner πρωταγωνιστούσε τότε ως ο ρομπότ δολοφόνος. Το σενάριο για τον πιλότο έχει γράψει ο Jonathan Nolan, ενώ το απίθανο καστ συμπληρώνουν οι Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, James Marsden, Miranda Otto και Rodrigo Santoro.

    Δείτε την συνέχεια εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles