20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι 10 σούπερ ήρωες με τις χειρότερες στολές

    Ναι, οι ικανότητες ενός σούπερ ήρωα είναι το χαρακτηριστικό που λατρεύουν να μνημονεύουν και να αναλύουν οι fans, ωστόσο η στολή παραμένει το στοιχείο που προηγείται της φήμης του, αυτό που έχει σημαδέψει την πορεία του και ταυτιστεί με την υπόστασή του. Και μιλάμε για ήρωες που έχουν ζωή πάνω από μισό αιώνα στις σελίδες των κόμικς.
    Βέβαια στις ταινίες κάποιες φορές η μεταφορά των ηρώων ή “κακών” δεν έγινε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού δεν πέρασαν ιδανικά από το χαρτί στη μεγάλη οθόνη, με την στολή τους ειδικά να μη θυμίζει σε τίποτα το ένδοξο comic παρελθόν τους. Το Cinema Blend συγκέντρωσε τους 10 πρωταγωνιστές των κόμικς που φόρεσαν τις πιο ατυχείς στολές, 10 κινηματογραφικά “συνολάκια” που δεν έμειναν στη μνήμη των fans για καλό σκοπό.

    Juggernaut
    Juggernaut
    Σίγουρα ο λιγότερο εντυπωσιακός “σούπερ ήρωας” που πέρασε ποτέ από το καστ των X-Men, συγκεκριμένα στο The Last Stand φιλμ. Μόνο μην το πείτε κατάμουτρα στον Vinnie Jones γιατί δεν θα του αρέσει καθόλου.

    Sabretooth
    Sabrertooth
    Πολύ light στολή για κοτζάμ ρόλο σε X-Men Origins: Wolverine έργο. Και επιπλέον, αν και δεν ήταν τρελός, δεν μας ξετρέλανε και ερμηνευτικά ο Live Schreiber.

    The Thing
    The Thing
    Πολύ πλαστικό…

    daredevil
    Daredevil 
    Λογικά η σειρά του Netflix που ετοιμάζεται θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από την ταινία του 2003. Η παρουσία του Matt Murdock πρέπει να φτιαχτεί ξανά και η αρχή πρέπει να γίνει από την γκαρνταρόμπα του. Ειδικά η μάσκα δείχνει χάλια.

    Green Goblin
    Green Goblin
    Τα χειρότερα είχαν να λένε οι fans όταν είδαν την στολή το 2002 στην Spider-Man ταινία.

    Δείτε τα υπόλοιπους ήρωες εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles