15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι 5 καλύτερες εταιρείες Digital Marketing στην Ελλάδα

    Εάν έχετε μια επιχείρηση στο Διαδίκτυο, είτε είναι ένα επαγγελματικό site που προωθεί τις υπηρεσίες σας, είτε είναι ένα eshop ή ακόμα και μια ιστοσελίδα για διασκέδαση και ενημέρωση, αυτό σημαίνει ότι είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τόσα πολλά προκειμένου όλα να λειτουργούν ομαλά και προς όφελος σας. Πρέπει να φροντίσετε δηλαδή, ταυτόχρονα 10 διαφορετικά πράγματα.

    Η ανάπτυξη μιας επιχείρησης δεν ήταν ποτέ εύκολη, μάλιστα είναι αγχωτική. Η επαγγελματική βοήθεια μιας εταιρείας digital marketing μπορεί να σας απαλλάξει από πολλές δουλειές που και χρονοβόρες μπορεί να είναι, αλλά το σημαντικότερο, ίσως να μην έχετε την τεχνογνωσία να τις εκτελέσετε σωστά. Αν αποφασίσετε να πάρετε κάποια βοήθεια, θα πρέπει να βρείτε τον πιο σχετικό οργανισμό που ειδικεύεται στην κύρια δραστηριότητά σας. Παρακάτω σας έχουμε τις 5 καλύτερες εταιρείες Digital Marketing στην Ελλάδα με σκοπό να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

    Digital Marketing

    1. Lithos Digital

    Η Lithos Digital είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στο Digital Marketing. Ήδη από το 2009 έχει αναλάβει την προώθηση και την σωστή εικόνα στο διαδίκτυο μικρών αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων με μεγάλη επιτυχία από όλο τον κόσμο.

    Η εταιρεία έχει την βάση της στο Λονδίνο με παραρτήματα σε Σεβίλλη και Αθήνα. Η ενασχόληση της με πελάτες από την Ελλάδα έχει ξεκινήσει από το 2016 με έναν και μόνο βασικό στόχο: την παροχή βοήθειας σε όσο το δυνατόν περισσότερες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Ο πιο σημαντικός σκοπος της Lithos Digital είναι οι 100% ικανοποιημένοι πελάτες.

    Κάποιοι από τους πελάτες της Lithos Digital είναι μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα όπως μια επιχείρηση με συστήματα συναγερμού για το σπίτι (4tec.gr), ή μια εταιρεία με έμπειρους τεχνικούς και υδραυλικους (episkeuazo.gr) μέχρι και τεράστιες εταιρείες στο Λονδίνο όπως μια εταιρεία Cryptocurrency με το μεγαλύτερο δίκτυο Bitcoin ATM στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    1. VNG Digital Group

    Η ομάδα της VNG Digital Group στελεχώνεται από SEO & Social Media Expert, Web, επιτυχημένους προγραμματιστές και τεχνικούς υπολογιστών, γνωστούς δημοσιογράφους, γραφίστες, και μια δημιουργική και δυναμική ομάδα πωλήσεων. Όλοι μαζί η ομάδα εξειδικεύεται στο να αναπτύσσει με επιτυχία την διαδικτυακή δραστηριότητα της επιχείρησης με σκοπό να την φέρει στην κορυφή.

    Η εξειδικευμένη ομάδα της VNG Digital Group δουλεύει με προσήλωση και συνέπεια. Τα αποτελέσματα που φέρνει θα καλύψουν τις ανάγκες σας, μιας και συνδυάζει τις δημιουργικές ιδέες με την τεράστια εμπειρία. Μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε μια δυνατή εικόνα που θα σας δώσει τη θέση σας στην αγορά και θα αντέξει στο χρόνο.

    1. Digital4u

    Η Digital4u είναι μια εταιρεία digital marketing που δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του Internet Marketing, προσφέροντας μια πληθώρα υπηρεσιών στους πελάτες της. Επίσης, καλύπτει όλο το φάσμα μιας διαδικτυακής προβολής, προσανατολισμένη προς τις εξατομικευμένες ανάγκες μιας επιχείρησης.

    Η ίδρυση της εταιρείας χρονολογείται από το 2013. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει επενδύσει στην πολυετή εμπειρία και το ταλέντο μιας ομάδας από experts στο χώρο του Digital Marketing. Κύριος στόχος της Digital4u είναι να προσφέρει στις επιχειρήσεις που έχουν ως όραμα την επιτυχία και την ανάπτυξη τους στο διαδίκτυο, ιδέες, γνώση και φαντασία μέσα από την μεγάλη εμπειρία της γύρω από τον κόσμο του διαδικτύου.

    1. SDM

    H SDM ή αλλιώς Smart Digital Marketing με έτος ίδρυσης το 2011, στοχεύει στην προσφορά κυρίως των Search Engine Marketing (SEM) υπηρεσιών, με έμφαση στο PPC, στο SEO και στις campaigns στα Google Adwords.

    Λόγω της εξέλιξης στην αγορά του Digital Marketing στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με τις αποδοτικές performance marketing campaigns που έχει υλοποιήσει ως εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια, της έδωσαν την ώθηση να εξελιχθεί σε ένα full house digital marketing agency.

    Έτσι, σήμερα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις digital marketing, αναλαμβάνει τη διαφήμιση και την επικοινωνία επιχειρήσεων και οργανισμών σε όλα τα ψηφιακά μέσα. Τέλος, ως στόχο έχουν την αξιοποίηση με αποτελεσματικό τρόπο κάθε σύγχρονου μέσου του Digital Marketing.

    1. Younet Digital Life

    Η Younet Digital Life είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του Digital Marketing και της διαφήμισης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.  Στελεχώνεται από έναν σύγχρονο σχεδιασμό, έναν συνεχή ποιοτικό έλεγχο και ανασχεδιασμό, από άμεση εξυπηρέτηση πελατών και πάνω από όλα βασίζεται στο ειλικρινές ενδιαφέρον αλλά και στο μεράκι για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Όλα αυτά τα στοιχεία πλαισιώνουν την επιχείρηση και την κάνουν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και αξιόπιστη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles