18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι «αδερφές» σειρές Chicago P.D. και Chicago Med επιστρέφουν δυναμικά αυτόν τον Ιούνιο!

    Οι αγαπημένες σειρές «Chicago P.D και «Chicago Med», από τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Dick Wolf, επιστρέφουν με νέα συναρπαστικά επεισόδια, γεμάτα δράση και αγωνία! Τα νέα επεισόδια «Chicago P.D θα προβάλλονται από την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 21.50 στο FOX, ενώ τα νέα επεισόδια «Chicago Med» από την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 21.00 στο FOX Life! Τα κανάλια FOX και FOX Life είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

    Το «Chicago P.Dτο συναρπαστικό, αστυνομικό δράμα που ακολουθεί τις ζωές των αστυνομικών που διακινδυνεύουν τα πάντα για να προστατεύουν τους πολίτες του Σικάγο, επιστρέφει γεμάτο δράση! Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, οι Ruzek (Patrick John Flueger) και Atwater (LaRoyce Hawkins) καλούνται να κάνουν συλλήψεις, όμως η κατάσταση περιπλέκεται όταν γίνεται ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στο τμήμα ζωντανοί.

    To «Chicago Med» επιστρέφει με νέα επεισόδια, στον πιο σαρωτικό κύκλο μέχρι στιγμής. Στο υπερσύγχρονο νοσοκομείο του Σικάγο, οι ήρωες της πρώτης γραμμής δίνουν επικές μάχες για να σώσουν τους ασθενείς, ενώ προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπία στην προσωπική τους ζωή. Η επιστροφή της σειράς σηματοδοτεί αλλαγές για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Ο Ethan (Brian Tee) δυσκολεύεται να διαχειριστεί το άγχος και τα συμπτώματά του και προσλαμβάνει ένα παλιό συνάδελφο από το Ναυτικό για να συνεργαστούν στα επείγοντα.

    Chicago Med
    ©2020 Universal Television LLC. All Rights Reserved.

    Δείτε εδώ τα trailer: Chicago P.D. και Chicago Med

     Τα νέα επεισόδια «Chicago P.D.» και «Chicago Med» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles