18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο δρόμο για το Mundial από τον OTE TV

    Όλοι οι αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά σε high definition στον ΟΤΕ TV.

    ote-tv-greece-portugal

    Οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας – Μεταδόσεις & Εκπομπές
    Μόνο στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT θα μεταδοθούν και τα τρία σημαντικά τεστ της Εθνικής με Πορτογαλία, Νιγηρία και Βολιβία, ζωντανά και σε high definition. Από το Σάββατο 31 Μαΐου έως και το Σάββατο 7 Ιουνίου, ο ΟΤΕ TV θα βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, καλύπτοντας και τους τρεις διεθνείς φιλικούς αγώνες, τοντελευταίο ευρωπαϊκό με τη Πορτογαλία στο «Estadio Nacional» (Σάββατο 31 Μαΐου, 21.30, OTE SPORT 1HD), όπου οι διεθνείς μας θα αναμετρηθούν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του, 10 δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro 2014, αλλά και τις αναμετρήσεις στις ΗΠΑ με Νιγηρία (Τετάρτη 4 Ιουνίου, 02.00, OTE SPORT 1HD) και Βολιβία (Σάββατο 7 Ιουνίου, 03.00, OTE SPORT 1HD).

    Το Σάββατο 31 Μαΐου στις 20.30 στο OTE SPORT 1HD, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει με την pre game εκπομπή για τον αγώνα Πορτογαλία-Ελλάδα. Στο στούντιο του ΟΤΕ TV οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας και από το  «Estadio Nacional» οι απεσταλμένοι  του OTE TV, Αλέξης Σπυρόπουλος και Τάσος Κολλίντζας, θα μεταφέρουν το κλίμα της αναμέτρησης με πλούσιο ρεπορτάζ πριν και μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.

    Στις 21.30, ακολουθεί η μετάδοση του αγώνα σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 1 HD, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και σχολιασμό Τάσσου Κολλίντζα, ενώ μετά τον αγώνα οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν την post game εκπομπή, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, κριτική και ανάλυση των όσων συνέβησαν στην αναμέτρηση στο δρόμο για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

    Τους αγώνες της Εθνικής στις ΗΠΑ με τη Νιγηρία και τη Βολιβία, θα καλύψει επίσης ο ΟΤΕ TV αποκλειστικά, με αποστολή του Τάσου Κολλίντζα που θα κάνει την περιγραφή των αγώνων.

    13 φιλικές αναμετρήσεις στο δρόμο για το Μουντιάλ – Μεταδόσεις
    Σπουδαίους φιλικούς αγώνες με τη συμμετοχή των φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, αλλά και των σπουδαίων αουτσάιντερ, των αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδας, Ιαπωνία και Κολομβία, καθώς επίσης τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και τους μεγάλους αστέρες που θα λάμψουν στα γήπεδα της Βραζιλίας, θα απολαύσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT οι συνδρομητές του OTE TV.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles