16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι αμερικανικές θήκες προστασίας Speck θα αποτελέσουν τον καλύτερο σύμμαχο του iPhone 8

    Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone 8. Την ασφαλέστερη προστασία από το να πέσουν και να σπάσουν την παρέχουν οι αμερικανικές θήκες προστασίας Speck.

    Γνωρίζετε ότι οι θήκες προστασίας Speck είναι οι μόνες διαθέσιμες σήμερα στην αγορά με δύο επίπεδα προστασίας; Η καταχωρημένη πατέντα DUAL LAYER DESIGN εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία για τα premium smartphones της αγοράς, όπως οι επερχόμενες συσκευές της Apple.

    Speck_PresidioClear-iPhone8_Clear_1

    Όλες οι υπόλοιπες θήκες είναι σχεδιασμένες με ένα επίπεδο προστασίας κaι εστιάζουν την προστασία στις γωνίες και τα άκρα των smartphones. Οι θήκες προστασίας Speck παρέχουν πλήρη προστασία 360 μοιρών. Η σχεδίαση Dual Layer απορροφά τον κραδασμό εξαιρετικά αποτελεσματικά και κατά την κρούση όχι μόνο προστατεύει τις γωνίες και τα άκρα, αλλά επίσης το πίσω μέρος του τηλεφώνου, μειώνοντας σημαντικά τη δυνατότητα σοβαρής ζημιάς και στα κύρια ηλεκτρονικά της συσκευής. Οι θήκες ενός επιπέδου προστασίας δεν μπορούν να προσφέρουν τον ίδιο βαθμό προστασίας. Επιπλέον, ο σχεδιασμός μας “0ur raised brezel” προστατεύει την μπροστινή οθόνη και την εμποδίζει από το να σπάσει.

    Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα του DUAL LAYER DESIGN είναι ότι κάθε σχέδιο ενσωματώνεται μέσα στα δύο επίπεδα και προστατεύεται από το ξύσιμο, πράγμα που διατηρεί την εκτύπωση νέα για όλη τη διάρκεια ζωής της θήκης. Το IMPACTIUM (ένα ειδικό υλικό προστασίας από κραδασμούς που αναπτύχθηκε από τη Speck) χρησιμοποιείται για όλα τα προϊόντα Presidio. Το IMPACTIUM απορροφά μια κρούση πιο αποτελεσματικά από το D3O ή το TPU, είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή άλλων θηκών. Επιπρόσθετα, οι θήκες Clear Speck δεν επηρεάζονται από το κιτρίνισμα που παρατηρείται σε άλλες θήκες που προκαλούνται από την έκθεση σε ακτίνες UV, όπως αποδεικνύεται από εκτεταμένες δοκιμές ανεξαρτήτων εργαστηρίων.

    Οι θήκες Speck Clear κατέχουν την πρώτη θέση στις πωλήσεις των ΗΠΑ. Οι Speck Presidio με το πατενταρισμένο υλικό IMPACTIUM είναι διαθέσιμες για πολλά Premium smartphones όπως Apple iPhone 5, 6 και 7 καθώς και την νέα επερχόμενη σειρά iPhone 8.

    Οι Speck Presidio έχουν κομψή σχεδίαση και προσφέρουν απόλυτη προστασία, θεωρούνται δε οι καλύτερες θήκες που κυκλοφορούν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles