18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι ανανεωμένες (και υπέροχες) σελίδες φιλίας στο Facebook

    To Facebook ανακοίνωσε ένα σημαντικό “οπτικό” update στις “σελίδες φιλίας” (friendship pages), που περιλαμβάνουν την κοινή δραστηριότητα ανάμεσα σε εσάς και κάποιον φίλο σας.

    Έτσι, προσθέτει τη “γοητεία” του Timeline Profile σ’ αυτές, ώστε να “ταιριάζουν” με την υπόλοιπη λογική του Facebook πλέον.

    Tο Facebook θα δημιουργεί, αυτόματα, Timeline Profile Pages για “ζευγάρια” στη σελίδα Facebook.com/Us (αν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή “In a Relationship” ή “Married” με το αγαπημένο σας πρόσωπο), ενώ, αν επιθυμείτε να βλέπετε την κοινή σας σελίδα με κάποιον άλλο φίλο σας, μπορείτε να το κάνετε με τον τρόπο που είχατε συνηθίσει έως σήμερα (από την επιλογή δηλαδή “See friendship”), μόνο που, πλέον, θα βλέπετε το Timeline Profile και όχι την παλιά “ξεπερασμένη” σχεδίαση.

    Στις σελίδες φιλίας εμφανίζονται τα timeline posts που έχετε ανταλλάξει με κάποιον φίλο σας, events στα οποία έχετε παρευρεθεί και οι δύο, φωτογραφίες στις οποίες έχετε γίνει tag, και σελίδες στις οποίες έχετε κάνει και οι δύο like.

    Το update ξεκινάει να διατίθεται στους χρήστες σταδιακά από σήμερα, ενημερώνοντάς τους με ένα welcome μήνυμα για τις ανανεωμένες Friendship Pages, για τις οποίες υπάρχει και η επιλογή “Share Friendship”. Καλώς τις δεχτήκαμε!

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles