15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι Anonymous διαρρέουν βίντεο από συνομιλία δικαστών με Έλληνα κρατούμενο και προετοιμάζουν για την 6η Μαϊου

    Ένα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τους Anonymous και κάνει απίστευτες αποκαλύψεις. Ανακοινώνει επίθεση στους servers της Γερμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και πρόσβαση στα προσωπικά αρχεία του μέχρι πρότινος Γερμανού πρέσβη, Ρόναλντ Βένεγκερ. Μέσα στα αρχεία αυτά, σύμφωνα με το βίντεο, βρίσκονταν διάφορα έγγραφα και οπτικοακουστικό υλικό από συνομιλίες Ελλήνων ανακριτών με κρατούμενους, με τους φακέλους αρχείων αυτούς να έχουν το όνομα “Terrorism”, δηλαδή, τρομοκρατία.

    Στους τρεις φακέλους αυτούς, λένε, πως βρίσκεται το οπτικοακουστικό υλικό, μέρος του οποίου δημοσιεύεται σε αυτό το βίντεο, ενώ τα 17 GB υλικού που έχουν στη διάθεσή τους από την επίθεση στους servers της Γερμανικής Πρεσβείας, προτίθενται να τα στείλουν στο Wikileaks.

    Κατά τους δημιουργούς του μηνύματος, η ύπαρξη του οπτικοακουστικού υλικού από τις ανακρίσεις, στην κατοχή του πρώην Γερμανού Πρέσβη, αποδεικνύει την παρέμβαση της Γερμανικής κυβέρνησης στην Ελληνική δικαιοσύνη, δικαιοσύνη που πρέπει να είναι ανεξάρτητη.

    Στο απόσπασμα των ανακρίσεων που υπάρχουν μέσα στο βίντεο, ένας ανακρινόμενος φέρεται να είναι κατηγορούμενος ως μέλος της οργάνωσης “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς”.

    Δυστυχώς εμείς δεν είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τα πρόσωπα στο βίντεο ή να προσφέρουμε λεπτομερείς αναλύσεις με βάση τα ονόματα που ακούμε, είτε αφορούν περιπτώσεις νομικών υπεράσπισης, είτε κρατουμένων, είτε ανακριτών.

    Κρατάμε όμως το δεδομένο της ανακοίνωσης για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στους servers της Γερμανικής Πρεσβείας και το γεγονός ότι τέτοιο ανακριτικό υλικό βρισκόταν στην κατοχή άλλου, εκτός των συμμετεχόντων στη συζήτηση.

    Στο τέλος του βίντεο, οι δημιουργοί αναφέρονται στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαϊου. Τις χαρακτηρίζουν ως ψέμα, που έχει πρόθεση να εξαπατήσει τους πολίτες και αναγγέλουν επίθεση στους servers του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να αποκαλύψουν αυτό το ψέμα.
    Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουμε δει κάποια άλλη δημοσίευση σε Ελληνικό ή ξένο site για το βίντεο αυτό, ούτε κάποια αναφορά σε γνωστούς λογαριασμούς που να πιστοποιούν την επίθεση στη Γερμανική Πρεσβεία. Για οποιοδήποτε νέο στοιχείο θα σας κρατάμε ενήμερους.


    Anonymous: Γερμανική Πρεσβεία, ανακρίσεις… από DigitalLifeMag

    Ευχαριστούμε τον @northaura για την ενημέρωση

    Update 3.3.2012 04:00

    Μία απόπειρα μετάφρασης του κειμένου που ακούγεται στο βίντεο, θα βρείτε παρακάτω

    Γεια σας πολίτες του κόσμου

    Είμαστε Anonymous

    (….)

    Γεια σας πολίτες της Ελλάδας

    Η δικαιοσύνη, η ισότητα και η ελευθερία δεν είναι απλά λέξεις. Είναι ιδανικά

    Η δικαιοσύνη πρέπει να υπηρετεί τους ανθρώπους

    Χωρίς δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ελευθερία

    Σήμερα στην Ελλάδα τα δικαιώματα των πολιτών παραβιάζονται

    Στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία

    Η κυβέρνηση ψεύδεται

    Οι ανώτατοι δικαστές ψεύδονται

    Τα μέσα ενημέρωσης ψεύδονται

    Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο δυνατή

    Η αλήθεια ανήκει σε όλους

    Είμαστε όλοι

    Είμαστε οι πολίτες

    Είμαστε Anonymous

    Είμαστε παντού

    Είμαστε μία λεγεώνα που μάχεται κατά της αδικίας

    Οι Έλληνες πολιτικοί και δικαστές, αντί να υπηρετούν τους πολίτες, έκαναν τους πολίτες υπηρέτες τους

    Συνωμοτούν συνεχώς μεταξύ τους, καλύπτοντας διάφορα οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα

    Οι πολίτες πληρώνουν φόρους που δεν αντέχουν να πληρώσουν

    Υπηρεσίες πληροφοριών κατασκοπεύουν την προσωπική τους ζωή

    Αθώοι πολίτες πέφτουν θύματα ακόμα και βασανιστηρίων από την αστυνομία

    Την ίδια στιγμή υπάρχει απόλυτη κυριαρχία της Γερμανίας στην Ελλάδα και τους Έλληνες

    Η Γερμανική Κυβέρνηση ελέγχει τους δικαστές, τα μέσα ενημέρωσης και χρησιμοποιεί Έλληνες πολιτικούς ως …

    Οι πολίτες δεν θα έπρεπε να φοβούνται την κυβέρνησή τους

    Η κυβέρνηση θα έπρεπε να φοβάται τους πολίτες

    Σας προειδοποιήσαμε: θα χτυπήσουμε ξανά

    Παραβιάσαμε τους servers της Γερμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και στα προσωπικά αρχεία του Ρόλαντ Βέγκενερ (Βένεγκερ;) βρήκαμε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την συμμετοχή της Γερμανικής Κυβέρνησης στο σύστημα Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

    Μέσα σε όλα, ανακαλύψαμε διάφορα έγγραφα, καθώς και οπτικό και ακουστικό υλικό από διαδικασίες ανάκρισης σε τρεις διαφορετικούς φακέλους με το όνομα «τρομοκρατία» (….;)

    Επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε ένα μέρος αυτού του αρχείου καθώς τα 17 GB των αρχείων αυτών θα τα διαθέσουμε στο Wikileaks, όταν αυτό επανέλθει

    (…..)

    Οι υπηρεσίες πληροφοριών παραβιάζουν την ανεξαρτησία της Ελληνικής δικαιοσύνης

    Η Γερμανική κυβέρνηση προφανώς (…;) τους Έλληνες πολίτες

    Οι επικείμενες εκλογές είναι ένα ψέμα με σκοπό να παραπλανήσει τους πολίτες και τη νύχτα της 6ης Μαϊου θα επιτεθούμε σε αυτό το ψέμα, χτυπώντας τα συστήματα του Υπουργείου Εσωτερικών

    Δύναμη στους πολίτες

    Είμαστε Anonymous

    Είμαστε μία Λεγεώνα

    Δεν συγχωρούμε

    Δεν ξεχνάμε

    Να μας περιμένετε

     

    Update 13:44 Σε επικοινωνία μας με την Γερμανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, οι εκπρόσωποί της ήταν σαφείς πως όσα αναφέρονται στο βίντεο των Anonymous είναι εντελώς αβάσιμα, όσον αφορά το οπτικοακουστικό υλικό της ανακριτικής διαδικασίας και την κατοχή τέτοιου υλικού από τον πρώην πρέσβη. Όσον αφορά την επίθεση στους servers της Πρεσβείας, είναι κάτι που το εξετάζουν με τους τεχνικούς ασφαλείας…

    Update 15:30 Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βήματος και της Lifo, τόσο η ΕΛ. ΑΣ. όσο και το Υπουργείο Εσωτερικών διαθέτουν πληροφορίες για επικείμενη επίθεση των Anonymous την βραδιά των εκλογών και αξιωματούχοι των δύο πλευρών βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις για να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο.

    Update 18:30 Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο AnonPaste φαίνεται πως οι Ελληνικές Αρχές έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν, καθώς, ανακοινώνεται “επισήμως” επικείμενη επίθεση από τους Anonymous την βραδιά των εκλογών, της 6ης Μαϊου 2012 και τοπική ώρα 22:00, μέσα στα πλαίσια της επιχείρησης #OpGreece. Μετάφραση του μηνύματος θα δείτε παρακάτω, ενώ το πρωτότυπο μπορείτε να το βρείτε εδώ

    Δια λογαριασμού του #OpGreece
    Σας χαιρετάμε Έλληνες πολιτικοί μαριονέτες
    Είμαστε Anonymous.
    Παρακολουθούμε το τσίρκο που έχετε στήσει στις πλάτες των Ελλήνων. Οι πολίτες της Ελλάδας έχουν φτάσει στα όρια της φτώχιας από τις αποφάσεις σας.
    Οι άνθρωποι που πίστευαν σε σας, βάσισαν την εμπιστοσύνη και την πίστη τους σε σας για ένα καλύτερο μέλλον, αντιθέτως έχουν καταδικαστεί σε φτώχια, ανεργία, μιζέρια και αυξανόμενα ποσοστά αυτοκτονιών. Ποτέ δεν ρωτήσατε τους ανθρώπους σας, που εξακολουθούν να σας πληρώνουν, αν συμφωνούν να ξεπουληθούν στους ξένους τραπεζίτες.
    Δεν ρωτήσατε ποτέ τους ψηφοφόρους σας αν συμφωνούν με τα δάνεια και τις συμφωνίες που υπογράψατε, μόνο και μόνο για να καλύψετε τα δικά σας συμφέροντα και κέρδη, καθώς και των «φίλων» σας. Εξαπατάτε συνεχώς τους πολίτες σας, που σας εμπιστεύονται, δίνοντάς τους ως δόλωμα την παραληρηματική ελπίδα της αλλαγής.
    Άλλη μία φορά παίζετε το γνωστό παιχνίδι που ονομάζεται «εκλογές», στις 6 Μαϊου, την ίδα στιγμή που ένα μήνα μετά, θα φτωχύνετε τους πολίτες με νέες απολύσεις.
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.
    Χωρίς καθόλου αξιοπρέπεια, έχοντας εγκαταλείψει κάθε δέσμευση, έχετε το θράσος να ζητήσετε και πάλι την ψήφο τους, να οργανώσετε προεκλογικές εκστρατείες, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών!
    Γνωρίζουμε πως θα προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε τις ανθρώπινες ανάγκες μεταναστών που μπορεί να εξαπατηθούν, να δωροδοκηθούν ή να αναγκαστούν να ψηφίσουν. Αν αυτό δεν πετύχει, τότε θα αλλοιώσετε το αποτέλεσμα των εκλογών.
    Όλες αυτές οι πράξεις δείχνουν πως το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε στην κορυφή αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος που δημιουργήσατε για τους πολίτες της Ελλάδας, με κάθε κόστος.
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ.
    Την Κυριακή, 6 Μαίου 2012, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, οι Anonymous θα απαντήσουν. Οι Anonymous απ’ ολο τον κόσμο θα σταθούν στο πλευρό των Ελλήνων.
    Αγωνιζόμαστε μαζί με τους Έλληνες που πρέπει να αγωνιστούν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους, άλλη μία φορά. Κανείς δεν είναι πιο δυνατός απ’ όλους εμάς ΜΑΖΙ. Θα αντιμετωπίσετε άλλη μία φορά την οργή των Anonymous.
    Τα μάτια των Anonymous είναι τώρα στραμμένα στην Ελλάδα.
    Την 6η Μαϊου 2012 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ANONYMOUS
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ
    ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

    Update 19:30 Το αρχικό βίντεο του θέματος, αποσύρθηκε από το Vimeo που είχε αρχικά ανέβει. Το digitallife.gr είχε εξασφαλίσει ήδη από νωρίς ένα αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που θα συνέβαινε αυτό. Έτσι, το αρχικό βίντεο αντικαταστάθηκε από το αντίγραφο και έχει “ανέβει” στο κανάλι του digitallife.gr στο Youtube.

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles