21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Οι Anonymous στην πρώτη θέση του Top 100 του περιοδικού TIME

    Το περιοδικό ΤΙΜΕ κάνει μία online δημοσκόπηση στην οποία καλεί τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τις προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για το 2012.Η ψηφοφορία έκλεισε την περασμένη Παρασκευή και η ομάδα χακτιβιστών Anonymous έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

    Το Mashable όμως, κατηγορεί τους Anonymous για παράτυπες πρακτικές καθώς, την Πέμπτη το μεσημέρι το σύνολο των ψήφων που είχαν λάβει ήταν περί τις 40 χιλιάδες και μέχρι την Παρασκευή, ο αριθμός αυτός εκτινάχθηκε στις 395793, δηλαδή, για ένα 24ωρο σχεδόν οι Anonymous λάμβαναν 14.000 ψήφους την ώρα.

    Οι Anonymous διέψευσαν πως «χάκαραν» την ψηφοφορία, αλλά κάτι αντίστοιχο φαίνεται να υποστηρίζει και υποστηρικτής του τρίτου σε κατάταξη, του Narenda Modi, Ινδού πολιτικού που είναι φοβερά δημοφιλής στη χώρα του.

    Πιστέψτε ότι θέλετε. Όπως κι εμείς. Σίγουρα οι διαδικτυακές ψηφοφορίες δεν μπορεί να είναι και τρομερά αξιόπιστες, αλλά δεν παύει να πιστεύουμε όλοι πως οι Anonymous είναι από τις κολεκτίβες με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

    Η τελική επιλογή του Top 100 πάντως θα γίνει από τους συντάκτες του περιοδικού TIME και θα ανακοινωθεί την Τρίτη 17 Απριλίου.

    Πηγές: The Verge, Mashable, Time

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles