15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι απίθανες φήμες για το Star Wars που ο κόσμος τις πίστεψε

    Έχουμε χιλιάδες παραδείγματα όπου μία φήμη πέρασε από στόμα σε στόμα και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μεταμορφώθηκε σε κάτι που έμοιαζε τετελεσμένο και αδύνατο να διακοπεί η πορεία του. Συνδυάστε τώρα αυτή τη… νομοτέλεια, με το αχανές του Internet και το μεγαλύτερο franchise όλων των εποχών, με fans τόσο πιστούς που σε τρομάζουν, και καταλαβαίνεται για τι καταστάσεις φημολογίας μιλάμε.
    Το Cinema Blend συγκέντρωσε 9 τραβηγμένες ιστορίες που ξεκίνησαν από το πουθενά, ήταν παντελώς αβάσιμες, αλλά ο κόσμος τις συσχέτισε με το Star Wars και χρειάστηκε κάμποση προσπάθεια για να διαψευστούν.

    Star-Wars_alltrilogies

    H Natalie Portman θα εμφανιστεί γυμνή στο The Phantom Menace
    Το 1998 πολλοί fans του Star Wars είχαν πιστέψει πως η νεαρή τότε Natalie Portman θα έβγαζε τα ρούχα της σε τουλάχιστον μία σκηνή του The Phantom Menace. Το γεγονός πως πάντα το Star Wars πρόσεχε να παραμένει μία “οικογενειακή” υπόθεση, αλλά και πως η Portman τότε ήταν με το ζόρι 18 χρονών, δεν μπορεί να δικαιολογήσει με τίποτα την παραπάνω φήμη και ειδικά όσους την πίστεψαν.

    Ο Han Solo θα πεθάνει στο The Empire Strikes Back
    Το 1980 πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν πως στο The Empire Strikes Back ο Han Solo θα έφευγε από τη μέση. Η φήμη μάλιστα πήρε τέτοιες διαστάσεις, που έγινε μία αναφορά σ’ αυτήν στο People Magazine. Το αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες fans να στείλουν γράμματα όπου απειλούσαν πως θα έστρεφαν την πλάτη τους στο franchise εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Τώρα γιατί κάποιος θα σκότωνε έναν τόσο λατρεμένο χαρακτήρα είναι ένα ερώτημα που δεν σκέφτηκε κανένας απ’ αυτούς σοβαρά…

    Ο John Rhys-Davies θα παίξει τον General Grievous
    Η ψεύτικη φήμη που κυκλοφόρησε από το That Chicken Site ήταν πως ο ηθοποιός του Lord of the Rings, John Rhys-Davies είπε κάπου πως η επόμενη δουλειά που έκανε, δανείζοντας τη φωνή του, ήταν “grievous”. Φυσικά δεν ήθελε και πολύ για να τον συνδέσουν με τον ρόλο, ωστόσο η παραπάνω ατάκα του δεν ειπώθηκε ποτέ, άσχετα εάν η φήμη πήρε μεγάλες διαστάσεις και κυκλοφορούσε στο internet μήνες ολόκληρους. 

    Ο Mick Jagger θα γράψει τη μουσική για το Empire Strikes Back
    Να έχει πάρει ‘Οσκαρ ο John Williams και να θέλεις να τον αντικαταστήσεις με τον… Mick Jagger, που καλός χρυσός και άγιος με τους Rolling Stones, αλλά που δεν κατέχει καθόλου το soundtrack κεφάλαιο; Ευτυχώς η Lucas Film διέψευσε τη φήμη, και άφησε τον Williams να μεγαλουργήσει με την ησυχία του και στο επόμενο φιλμ. 

    Ο Jet Li θα παίξει τον Boba Fett
    Το Cinescape Magazine έφτιαξε μία λίστα για τους πιθανούς ηθοποιούς που θα ταίριαζαν στο ρόλο του “bounty hunter”, βλέπε Boba Fett. E, δεν ήθελε και πολύ να ξεχωρίσει το όνομα του Jet Li που βρέθηκε να απαντά σε ερωτήσεις για το ρόλο που δεν είχε ιδέα πως θα αναλάβει. Και ούτε και ανέλαβε ποτέ. 

    Ο Han Solo και ο Darth Vader θα ενώσουν τις δυνάμεις τους
    Πριν από την κυκλοφορία του Empire Strikes Back, ήταν πολλοί οι fans που είχαν πιστέψει το… απίθανο. Πως δηλαδή θα είχαμε μία τρομερή μονομαχία ανάμεσα στον Han Solo και τον Darth Vader και στο αποκορύφωμα της τα φωτόσπαθά τους θα ενώνονταν και οι δυο τους θα γίνονταν ένας σούπερ οργανισμός, που ένας θεός ξέρει τι θα έκανε. Fans είναι αυτοί, ότι θέλουν πιστεύουν.

    Ο Christopher Walken θα παίξει τον Darth Bane
    Αυτή η φήμη ήθελε τον super cool Walken να μπαίνει στον κόσμο του Star Wars ως Darth Bane. Ούτε αυτό συνέβη φυσικά.

    Ο Orson Welles θα παίξει τον The Emperor
    Όταν βγήκε το The Empire Strikes Back πολλοί είχαν πειστεί πως ο Lucas θα έβαζε στο καστ ένα σούπερ μεγάλο όνομα, βλέπε Orson Welles στο ρόλο του “The Emperor”. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ και έπρεπε να περιμένουν το Return of the Jedi για να δουν τον σχετικά άγνωστο Ian McDiarmid να τον ενσαρκώνει.

    Ο Colin Trevorrow θα σκηνοθετήσει το Episode VII
    Πριν από ένα χρόνο ο σκηνοθέτης Colin Trevorrow άρχισε να αφήνει υπονοούμενα πως θα αναλάμβανε ένα μεγάλο franchise και θα έκανε τα πάντα ώστε το φιλμ του να μην είναι χάλια κλπ. Ως γνωστόν οι fans λατρεύουν να βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα. Έτσι στην πορεία ο Trevorrow αναγκάστηκε να βγει και να δηλώσει πως δεν αναφερόταν στο Star Wars, μιας και τα πράγματα είχαν ξεφύγει. Λίγο αργότερα όλοι έμαθαν πως το franchise που εννοούσε ήταν το Jurassic Park.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles