14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι “Big Five” του Game of Thrones με αμοιβές που …ζαλίζουν τις δύο τελευταίες σεζόν του show!

    Τρελά ποσά και αμοιβές που ζαλίζουν! Το Game of Thrones είναι μία από τις σειρές που γράφουν ιστορία τα τελευταία χρόνια και το ίδιο συμβαίνει και με τις αμοιβές των δημοφιλών πρωταγωνιστών του. Έτσι οι αναφορές θέλουν τουςBig Five του show να λαμβάνουν πάνω από 2,6 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο. Οι Peter Dinklage, Kit Harington, Emilia Clarke, Lena Headey και Nikolaj Coster-Waldau φαίνεται πως υπέγραψαν “χρυσά” συμβόλαια για τους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς.

    got

    Τα ποσά ανεβαίνουν πολύ λόγω των μπόνους που κερδίζουν οι ηθοποιοί από τη διεθνή αναγνωρισιμότητα της σειράς που έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Το budget του GOT έτσι κι αλλιώς είναι εξωφρενικό, καθώς, σύμφωνα με το Entertainment Weekly, για την έκτη σεζόν κόστισε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο, εξαιρώντας τις αμοιβές του cast. Είχε βέβαια και εξαιρετική επιτυχία, με πάνω από 20 εκατομμύρια θεατές στις ΗΠΑ κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα προβολής.

    Με τα ποσά που θα κερδίσουν στα δύο final seasons, οι “Big Five” του Game of Thrones γίνονται οι πιο ακριβοπληρωμένοι TV stars, ξεπερνώντας το cast των Friends αλλά και Big Band Theory που λάμβαναν πάνω από 1 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles