19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι Black Friday προσφορές διαθέσιμες στο public-cyprus.com.cy

    Τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ενημερωθούν για τις φετινές Black Friday τιμές των καταστημάτων Public, δίνει το publiccyprus.com.cy, μέσα από την ειδική ενότητα Black Friday που δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Αναλυτικότερα, ο επισκέπτης της συγκεκριμένης ενότητας, θα μπορεί καταρχάς να επιλέξει διαδικτυακά τις κατηγορίες των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν, ενώ συμπληρώνοντας στην συνέχεια τα στοιχεία του θα έχει την ευχέρεια να ενημερωθεί έγκαιρα και να λάβει πληροφορίες για όλες τις φετινές προσφορές.

    Σημειώνεται ότι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν φέτος, τα καταστήματα Public παραμένουν ανοιχτά στη Λευκωσία, τη Λάρνακα και το Παραλίμνι, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προφύλαξης, ώστε το κοινό να κάνει με ασφάλεια τις αγορές του.

    Το Public αναμένεται να διαθέσει και φέτος χιλιάδες προϊόντα σε τιμές Black Friday σε σημαντικές κατηγορίες προϊόντων μεταξύ των οποίων θα είναι και προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones, laptops και τηλεοράσεις, ενώ δεν θα λείπουν και οι μεγάλες εκπτώσεις σε οικιακές συσκευές και παιχνίδια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles