16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι celebrities και οι γκάφες τους στο Twitter

    Λίγοι celebrities του Hollywood (και όχι μόνο), τα πάνε καλά με την τεχνολογία, και εκείνοι που νομίζουν πως την κατέχουν, έχουν πολλές φορές εκτεθεί. Η αμεσότητα του Twitter αποτέλεσε από την αρχή μεγάλη τους αδυναμία, ωστόσο όπως δείχνουν οι παρακάτω περιπτώσεις οι γκάφες παραμονεύουν σε κάθε διάσημο, απρόσεκτο βήμα τους…

    * Ο ένας, ο μοναδικός, ο “τα έχω εντελώς” χαμένα Charlie Sheen προσπάθησε κάποια στιγμή να στείλει απευθείας μήνυμα στον Justin Bieber, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν το παρακάτω tweet να φτάσει στους μόλις… 5.5 εκατομμύρια followers του! “310-954-7277 Call me bro. C”… Μιας και ήταν σε καλή διάθεση, την επόμενη ώρα απαντούσε ασταμάτητα στο τηλέφωνο λέγοντας “Ray’s Pizza” και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

    * O «πολύς» Kanye West θεώρησε καλό να ξεκινήσει μέσω Twitter μία κόντρα με την Britney Spears, όταν το τραγούδι του “H.A.M” (ντουέτο με τον Jay-Z) έμεινε στο Νο.2 του iTunes chart, πίσω από το “Hold It Against Me” της pop τραγουδίστριας. Ο προφανώς πικραμένος West έγραψε: “Yo Britney, I’m really happy for you and I’mma let you be #1, but me and Jay-Z’s single is one of the best songs of all time! LOL”. O West αργότερα έσβησε το tweet, αλλά ο μάνατζερ της Spears, πρόλαβε και του απάντησε σαρκαστικά με το “Thanks for ‘letting’ us be #1”.


    * Επικό και ασχολίαστο το σχόλιο του John Mayer, σούπερ μουσικού και πρώην καλού της Jennifer Aniston...

    * «Μόλις έφθασα στην Σιγκαπούρη. Η μεγαλύτερη πτήση ever!. Είμαι ενθουσιασμένη… δεν έχω ξαναέρθει ποτέ στην Κίνα». H Paris Hilton παραδίδει δωρεάν μαθήματα γεωγραφίας!

    *Με μία και μόνο κίνησή της η Kim Kardashian κατάφερε να εξαγριώσει χιλιάδες φιλόζωους. Μπράβο Kim!


    * Όταν ο σταρ του Jackass, Ryan Dunn, σκοτώθηκε επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, ο διάσημος κριτικός του κινηματογράφου Roger Ebert , έγραψε «Friends, don’t let jackasses drink and drive». Επικράτησε ένας μικρός πανικός, με πολλούς να επικρίνουν τον Ebert, αναγκάζοντας μέχρι και την προσωρινή αφαίρεση της σελίδας του στο Facebook.

    * O James Franco συνήθιζε να ποστάρει φωτογραφίες του, που τον έδειχναν πως είναι ένας cool τύπος, που του αρέσουν οι γάτες και το διάβασμα. Ωστόσο μία φορά άλλαξε διάθεση και πόσταρε μία φωτογραφία που ήταν ανάμεσα σε γυμνές γυναίκες.  Ήταν τόσες πολλές οι αντιδράσεις που αναγκάστηκε να σβήσει τον λογαριασμό του στο Twitter, λέγοντας το μεγαλόστομο «Social media is dead».

    * O Ashton Kutcher τα έκανε πραγματικά μαντάρα όταν αντέδρασε στην απόλυση του θρυλικού προπονητή του Πανεπιστημίου Penn State, Joe Paterno. “How do you fire Jo Pa? #insult #noclass as a hawkeye fan I find it in poor taste” θα γράψει, ωστόσο δεν είχε ιδέα πως ο Paterno ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που γνώριζαν πως ο πρώην βοηθός προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου Jerry Sandusky, εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά μικρά παιδιά, και δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν. Ο Kutcher κατακρίθηκε έντονα, προσπάθησε να ζητήσει συγνώμη, αλλά και πάλι το κακό είχε γίνει.

    * Ο άντρας της Tori Spelling, Dean McDermott πόσταρε μία φωτογραφία του γιου τους, που ήταν υπέροχη. Ωστόσο στο background, φαίνονταν ένα γυναικείο στήθος. Για το καλό του παιδιού (…), ευχόμαστε να ήταν της Spelling.

    * Last but not least, ο Anthony Weiner, το απόλυτο “twitter fail”. O βουλευτής των Δημοκρατικών και ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής, παραδέχτηκε ότι έστειλε μία φωτογραφία σε θαυμάστριά του, κάτι που αρχικά είχε αρνηθεί.  Το πρόσωπό του δεν είναι ορατό στη φωτογραφία (υπάρχει κι άλλη, όπου έχει φωτογραφίσει το “φουσκωμένο” εσώρουχό του), αλλά υπό το βάρος των αποκαλύψεων, ο άτακτος βουλευτής τελικά το παραδέχθηκε και βρέθηκε εκτός πολιτικής και twitter. Ζήτησε δακρυσμένος συγγνώμη για «το τρομερό λάθος» του.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles