16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι χάκερς “χτύπησαν” και τα saves στο Elden Ring

    Το Elden Ring αποτελεί ένα single-player video game, που προσφέρει τη δυνατότητα online παιχνιδιού. Οι gamers μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να νικήσουν ένα boss. Ωστόσο, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, καλό είναι να απενεργοποιήσεις το online παιχνίδι. Πλέον υπάρχουν χάκερς που καταστρέφουν το save ενός παίκτη, κάνοντάς τον invade.

    Σύμφωνα με μια αναφορά στο Reddit, κάποιοι παίκτες ανακάλυψαν ότι χάκερς κάνουν corrupt τα saves, με αποτέλεσμα το παιχνίδι του παίκτη να κάνει crash στην επιφάνεια εργασίας. Στη συνέχεια, όταν ανοίξει ξανά το Elden Ring, το save του έχει αλλοιωθεί και ο χαρακτήρας του βρίσκεται να πέφτει αιώνια στο κενό.

    Αν αυτό το πρόβλημα σου ακούγεται οικείο, είναι γιατί ένα ανάλογο θέμα είχε προκύψει παλαιότερα και στο Dark Souls 3, ένα game που δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα με το Elden Ring. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από την πλευρά της FromSoftware ή τη Bandai Namco. Η ανάρτηση στο Reddit αναφέρει μια μέθοδο που ίσως βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα, όμως δείχνει περισσότερο σαν προσωρινή λύση μέχρι να δούμε το επόμενο update. Μέχρι, λοιπόν, να βγει ένα patch που να λύνει το ζήτημα, οι παίκτες καλό θα ήταν να κάνουν backup όσο πιο συχνά μπορούν ή να παίζουν σε offline mode.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαύρα χάλια για το Gran Turismo 7 ύστερα από το τελευταίο patch! Ατελείωτο review bombing από τους gamers!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles