21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι Dolce & Gabbana δεν έχουν καθόλου χιούμορ

    Οι Dolce & Gabbana φημίζονται, εκτός από την ιδιαιτερότητα των ρούχων και των αξεσουάρ τους, για το χιούμορ που έχουν στις δημιουργίες τους. Μάλλον το χιούμορ τους περιορίζεται μόνο στις δημιουργίες τους και δεν έχει περάσει στους νομικούς τους συμβούλους.

    Οι δικηγόροι της εταιρείας λοιπόν, αποφάσισαν να καταθέσουν αγωγή εναντίον ενός μικρού καταστήματος χειροποίητων κοσμημάτων που βρίσκεται σε πόλη της Νοτίου Αφρικής και έχει το όνομα «Dolce & Banana».

    Το Dolce & Banana λοιπόν, εισέπραξε μία αγωγή 300 σελίδων, στην οποία κατηγορείται για υποκλοπή και παραποίηση του γνωστού brand name. Η ιδιοκτήτρια, Mijou Beller, φυσικά και δεν διέθετε τα μέσα να παλέψει δικαστικά εναντίον του μεγάλου οίκου μόδας και αποφάσισε αντ’ αυτού να αλλάξει την επωνυμία του μικρού καταστήματος στην άκρη του πουθενά σε «… &Banana».

    Δεινή χρήστης του twitter όμως, έστειλε το εξής μήνυμα στον οίκο μόδας που αισθάνθηκε ότι απειλείται από αυτό το μαγαζάκι:

    «Αγαπητέ Stefano, άσε μας να υπάρχουμε. Και έλα να μας επισκεφτείς στο Cape Town. Πάντα θαύμαζα την αίσθηση του χιούμορ που έχεις και φαίνεται, τόσο στο brand σου, όσο και στις δημιουργίες σου. Αν και καταλαβαίνω ότι η Dolce & Gabbana είναι μία πολύ επιτυχημένη εταιρεία, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Dolce and Banana είναι μία απειλή».

    Έλα ντε;

    Πηγές: techdirt, wwd

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles