24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Οι «έξυπνες» οικιακές συσκευές καθαρισμού iRobot είναι στα Public

    Tα Public φέρνουν τη νέα εποχή στο Smart Living και παρουσιάζουν τα προϊόντα και αξεσουάρ οικιακών ηλεκτρικών ρομποτικών σκουπών της iRobot.

    Με γνώμονα τη βέλτιστη ικανοποίηση του καταναλωτή, τα πολυκαταστήματα Public υπόσχονται μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση των παγκοσμίων τάσεων της τεχνολογικής’ μόδας για το σπίτι.

    Τα προϊόντα της iRobot που περιλαμβάνουν τα βραβευμένα οικιακά ρομπότ Roomba® και  Βraava®, χαρακτηρίζονται από ευκολία χρήσης, ανθεκτικότητα, εξαιρετική αποτελεσματικότητα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του σπιτιού, καθώς και σύγχρονο σχεδιασμό. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει ενσωματώσει η iRobot στις συσκευές της, όπως το σύστημα καθαρισμού 3 σταδίων, το Dirt Detect, τα προηγμένα συστήματα χαρτογράφησης και πλοήγησης και το αυτόματο άδειασμα κάδου, τοποθετούν τις ρομποτικές οικιακές συσκευές της iRobot στην κορυφή των έξυπνων συσκευών καθαρισμού.

    Επίσης, για περισσότερη ευκολία, σε συγκεκριμένα μοντέλα είναι δυνατός ο απομακρυσμένος έλεγχος μέσω της εφαρμογής iRobot HOME App, που επιτρέπει προγραμματισμό καθαρισμού, καθαρισμό συγκεκριμένου δωματίου, χρονοδιάγραμμα κ.ο.κ. Τα προϊόντα της iRobot εγγυώνται αξεπέραστη καθαριότητα καθώς χρησιμοποιούν πανίσχυρους κινητήρες αναρρόφησης για βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού.

    H iRobot, ιδρύθηκε το 1990 από ρομποτιστές του Πανεπιστημίου MIT και είναι μία εταιρεία με μακρά και βραβευμένη πορεία στον τομέα της εξελιγμένης ρομποτικής, έχοντας δημιουργήσει πληθώρα προϊόντων, που σκοπός τους δεν είναι μόνο να καθαρίζουν, αλλά κυρίως να βελτιώσουν την καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Οι σύγχρονες συσκευές της iRobot κατατάσσονται στα απαραίτητα σύγχρονα προϊόντα που πρέπει να έχει ένα σπίτι και είναι το #1 στις πωλήσεις έξυπνης σκούπας ρομπότ.

    Μπορείτε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες των προϊόντων iRobot στο public-cyprus.com.cy και να φέρετε στο σπίτι σας τον πιο έξυπνο οικιακό βοηθό!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles