18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι εραστές της λαίδης RIM

    Όλες τις προηγούμενες μέρες σας γράφαμε για την ελεύθερη πτώση στη μετοχή της καναδικής RIM, η οποία κατέβηκε σε ιστορικό χαμηλό, στη τιμή των (παρά κάτι) 13 δολαρίων και τους λόγους που έχουν οδηγήσει σε αυτή τη πτώση.

    Δύο αναφορές, η μία από την Wall Street Journal και η άλλη από το πρακτορείο Reuters, έκαναν την μετοχή της πολύπαθης RIM να ανέβει εχθές κατά 10%. Και οι δύο αναφορές μιλούν για εταιρίες που «ανεπισήμως» έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο εξαγοράς της RIM, ή έστω ενός μεριδίου της.

    Η πρώτη, από την Wall Street Journal ανέφερε πως η Microsoft σε συνεργασία με την Nokia είχαν μπει κάποια στιγμή στη διαδικασία προσέγγισης της RIM, αν και την τύχη των συνομιλιών αυτών δεν την αποκάλυψε κανένας. Ούτε τον χρόνο. Μπορούμε να υποθέσουμε μόνο πως αυτή η κίνηση έγινε μέσα στη χρονιά.

    Η δεύτερη αναφορά, αυτή του Reuters σημειώνει ως έτερο ενδιαφερόμενο την Amazon και την ανάληψη της έρευνας για την βιωσιμότητα μίας τέτοιας συμφωνίας από επενδυτική τράπεζα, δια λογαριασμού της εταιρείας του Jeff Bezos.

    Αλήθεια, φαντάζεστε BlackBerry Windows Phones; Ή BlackBerry Kindle;

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles