24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι gamers έμειναν σπίτι! Πανικός στο Steam… Περισσότεροι users από κάθε άλλη φορά!

    Όπως όλα δείχνουν οι gamers κάνουνε πράξη το «μένουμε στο σπίτι» και είναι βέβαιο ότι δείχνουν το δρόμο για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με την επικίνδυνη εξάπλωση του Κορονοϊού COVID-19. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται σε καραντίνα αυτή τη στιγμή και προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, με τους φανατικούς gamers από ότι φαίνεται να μην έχουν το παραμικρό πρόβλημα!

    Για αυτό και στο Steam, την γνωστή gaming platform της Valve, μπήκαν ταυτόχρονα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, περισσότεροι από 20 εκατομμύρια χρήστες! Αυτό είναι ένα νούμερο που δεν έχει σημειωθεί ποτέ ξανά στα χρονικά της γνωστής πλατφόρμας και αποτελεί ένα νέο ρεκόρ, που όπως πάνε τα πράγματα μέσα στα επόμενα σαββατοκύριακα δεν αποκλείεται να ξεπεραστεί! Μπορεί βέβαια εάν σκεφτούμε ότι το συνολικό αριθμό των gamers στο πλανήτη αυτός ο αριθμός να αποτελεί μια σταγόνα στον ωκεανό, παρόλα αυτά εάν συνυπολογίσουμε και τον πανικό που γίνεται στο Fortnite και στο Call of Duty Warzone αυτή τη στιγμή, αλλά και στις υπόλοιπες online υπηρεσίες (PlayStation Network και Xbox Live), αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση. Για αυτό και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι συνδέσεις στα περισσότερα μέρη του κόσμου, σε αυτή τη φάση στρεσάρονται έντονα και έχουν ήδη εκφραστεί φόβοι ότι τα δίκτυα ενδεχομένως και να μην αντέξουν το βάρος… Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί γιατί εκεί να δείτε φρενίτιδα που θα ακολουθήσει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles