13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι Guardians είναι οι Ρώσοι Avengers!

    Πριν από ένα χρόνο περίπου είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ετοιμάζεται κάτι από Ρωσία μεριά με superhero concept και πλέον έχουμε τα αποκαλυπτήρια μετά τα teaser και τα posters. Το Guardians είναι το φιλμ που θα βγάλει τον… Βλαδίμηρο Πούτιν μέσα από το κινηματογραφικό είναι της χώρας και στις 23 Φεβρουαρίου του 2017 θα δείξει στους Ρώσους πως δεν μπορούν μόνο οι Αμερικανοί να τα βάζουν με τους απόλυτους κακούς αυτού του σύμπαντος!

    guardians-zaschitniki-il.tekstu-plakat

    Το story είναι τοποθετημένο χρονικά στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου (δάχτυλος Βλαδίμηρου σίγουρα…), όπου η μυστική οργάνωση “Patriot” αναλαμβάνει να φτιάξει μία ομάδα από Σοβιετικούς superheroes, τέσσερις τύπους που θα υπερασπιστούν τη χώρα από τους villains που καταφθάνουν από άλλους γαλαξίες. Η οργάνωση κάνει διάφορα πειράματα με το DNA τους για να δημιουργήσει μία ανίκητη τετράδα, με έναν μάλιστα απ’ αυτούς να μεταμορφώνεται σε μία γλυκύτατη αρκούδα που κατέχει από βαρύ οπλισμό!
    Λέτε να επιστρέφουμε σιγά σιγά σε τρελές αλά Rocky 4 κινηματογραφικές εποχές, με τους superheroes να αναλαμβάνουν τα της προπαγάνδας;

    https://www.youtube.com/watch?v=WsQVdrillxA

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles