23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οι “guitar gods” ως σούπερ ήρωες

    Τον Βραζιλιάνο artist Butcher Billy τον έχουμε τιμήσει και στο παρελθόν. Και μια, και δυο φορές και με το δίκιο μας, αφού οι εμπνευσμένες από την pop culture δημιουργίες του είναι μοναδικές και τον έχουν κάνει διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο. Θυμάστε τα υπέροχα πόστερ με τον Ian Curtis, τον David Bowie και όλους τους rock ήρωες. Τώρα ήρθε η ώρα για τους θρύλους της κιθάρας να ντυθούν με τα χρώματα των superheroes και να μεταμορφωθούν με εντυπωσιακό τρόπο.

    guitar-heroes-1-810x579

    Οι Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Keith Richards, Prince και πολλοί άλλοι “ποζάρουν” ως άλλοι comic book χαρακτήρες σε μία σούπερ μίξη. O Bob Dylan έγινε Captain America, o Chuck Berry Flash, η Joan Jett Wonder Woman, o Slash Lobo, ο Johnny Ramone Superman, ο Cobain Thor, o Hendrix Doctor Strange, o Richards Wolverine…

    guitar-heroes-2-810x579 guitar-heroes-3-810x579

    Ο Butcher Billy είπε πως την χάρηκε πολύ αυτή τη δουλειά αφού δηλώνει fan της μουσικής και ειδικά των guitar gods. Μάλιστα έβαλε και πολλά easter eggs για να τα βρουν οι rock fans. Για παράδειγμα το γνωστό “symbol” του Prince έχει γίνει Green Lantern δαχτυλίδι στο χέρι του. Όποιος ενδιαφέρεται για τα πόστερ μπορεί να αναζητήσει στο Curioos’ website.

    guitar-heroes-4-810x579 guitar-heroes-5-810x579

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles