15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι ιστορίες πίσω από τα χρώματα του Huawei P20 lite

    Ο σχεδιασμός ενός smartphone περιλαμβάνει το σχήμα του, το μέγεθος της οθόνης και πάνω απ’ όλα το χρώμα του. Το χρώμα άλλωστε είναι εκείνο που καθορίζει τη φύση της συσκευής, εκφράζοντας σε μεγάλο βαθμό και τη φύση του ίδιου του χρήστη. Με αυτό κατά νου, η Huawei δημιούργησε τις μοναδικές αποχρώσεις του νέου της smartphone, P20 lite, ικανές να συναρπάσουν και να σαγηνεύσουν κάθε χρήστη.

    Το χρώμα του τηλεφώνου, συχνά περνά σε δεύτερη μοίρα από τους κατασκευαστές, παρ’ ότι αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού του και κάτι που ο χρήστης βλέπει πριν καν πιάσει στα χέρια του τη συσκευή. Ένα προσεκτικά επιλεγμένο χρώμα, προσδίδει στο τηλέφωνο έναν μοναδικό χαρακτήρα, ενισχύοντας το μοντέρνο design του και το ασυνήθιστο, τολμηρό του στυλ. Αυτός είναι και ο λόγος που το νέο Huawei P20 lite κυκλοφορεί σε μοναδικά χρώματα.

    Το Huawei P20 lite διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις που όμως διαφέρουν από τα τυπικά, συνηθισμένα χρώματα που συναντά κανείς στα άλλα smartphones. Το κάθε χρώμα είναι μοναδικό, έχοντας τον δικό του τύπο και χαρακτήρα. Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα:

    Huawei P20 Lite

    Υπάρχουν πολλοί τόνοι μπλε, αλλά μόνο ένα Klein Blue

    Το χρώμα που σήμερα είναι γνωστό ως Klein Blue, δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 60 κατά παραγγελία του θρυλικού καλλιτέχνη Yves Klein, έχοντας ως βάση του ένα ματ, βαθύ γαλάζιο. Το χρώμα ήταν τόσο ξεχωριστό που ο Yves Klein δημιούργησε έναν μεγάλο αριθμό έργων χρησιμοποιώντας μόνο αυτό, «παίζοντας» με την υφή του. Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς ένα χρώμα πιο ξεχωριστό και εύκολα αναγνωρίσιμο από το Klein Blue. Ο μπλε τόνος που εμπνεύστηκε ο διάσημος Γάλλος καλλιτέχνης, έχει κερδίσει δικαίως τη θέση του στην ιστορία της τέχνης.

    Το Klein Blue αποτελεί και μία από τις διαθέσιμες χρωματικές επιλογές για το P20 lite, με το βαθύ γαλάζιο του να είναι πραγματικά γοητευτικό. Για μία ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, η Huawei δημιούργησε έναν ειδικό τύπο εφέ μπροκάρ που παραμένοντας αόρατο στο μάτι, κάνει το Klein Blue να λάμπει ακόμα περισσότερο, αντανακλώντας με έξυπνο τρόπο το φως.

    huawei-p20-lite-sakura-pink

    Sakura Pink: ένας μοναδικός τόνος του ροζ

    Αν και το ροζ χρησιμοποιείται από ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές προϊόντων και αξεσουάρ τεχνολογίας, οι αποχρώσεις του έχουν διαφορετικό βάρος. Η Huawei φρόντισε ώστε αυτή που χρησιμοποίησε στο P20 lite, να ταιριάζει σε μια μοντέρνα συσκευή. Για τη δημιουργία του Sakura Pink, στη ροζ βάση προστέθηκε μία μαργαριταρένια σκόνη που της προσδίδει μια τρισδιάστατη λάμψη. Η εν λόγω έκδοση του P20 lite αποτελεί την επιτομή του στυλ και μία μόνο ματιά, αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο κομψοτέχνημα που θα βρει τη θέση του σε κάθε γυναικεία τσάντα.

    huawei-p20-lite-midnight-black

    Το διαχρονικό μαύρο

    Το μαύρο είναι το πιο απλό απ’ όλα τα χρώματα. Κι όμως, το πραγματικό, ασυμβίβαστο, βαθύ μαύρο, επιτυγχάνεται δύσκολα, αφού συχνά, κάτι που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι μαύρου χρώματος, κάτω από έντονο φως γίνεται γκρι ή ακόμα και καφέ. Στην περίπτωση του Huawei P20 lite, το μαύρο δεν επιδέχεται αμφισβήτηση: παραμένει εξίσου βαθύ ανεξαρτήτως φωτισμού, υπό όποια γωνία κι αν το δει κανείς, χαρίζοντας στη συσκευή ασύγκριτη κομψότητα, στιβαρότητα και φινέτσα.

    Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει, διαλέγοντας την έκδοση του Huawei P20 lite που αντανακλά την ιδιαίτερη προσωπικότητα και τον μοναδικό σας χαρακτήρα. Ένα είναι το βέβαιο: όποια από τις τρεις εκδόσεις κι αν προτιμήσετε (το βάθος του Klein Blue, την κομψότητα του Sakura Pink ή τη στιβαρότητα του μαύρου), το Huawei P20 lite θα σας καταπλήξει.

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Το HUAWEI P20 lite είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα με τιμή 399 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles