BREAKING

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι tippers στο Χόλιγουντ

Ο άγραφος κανόνας λέει πως το σωστό είναι να αφήνεις το 20% του λογαριασμού ως φιλοδώρημα στο τέλος της βραδιάς. Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, ωστόσο κάποιοι προσπαθούν να το τηρήσουν. Ισχύει το ίδιο και για τους celebrities ηθοποιούς του Χόλιγουντ; Δείτε παρακάτω, με ένα δυο εξαιρέσεις που δεν προέρχονται από το χώρο του κινηματογράφου, ποιοι συνηθίζουν να αφήνουν τα καλύτερα tips και ποιοι έχουν καβούρια στις τσέπες τους, σ' ένα απολαυστικό αφιέρωμα του Business Insider.

Mick Jagger with acoustic guitar (Headline)
Mick Jagger
Η περιουσία του τραγουδιστή των Rolling Stones αγγίζει περίπου τα 300 εκατομμύρια δολάρια, αλλά έχουν ακουστεί πολλά για το πόσο σφιχτοχέρης είναι (μέχρι και ο Keith Richards έχει μιλήσει γι' αυτό). Έτσι μάλλον δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός πως όταν δείπνησε στην Pizzertia Paradiso στην Ουάσινγκτον, άφησε 10 δολάρια tip για λογαριασμό 90 δολαρίων. You Can Always Get What You Want Mick ε; 

Dwayne-Johnson
Dwayne "The Rock" Johnson
Σύμφωνα με έναν σερβιτόρο που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ο Johnson άφησε tip 7 ολόκληρα δολάρια, σε steak house που μάλιστα ζητησε να ανοίξει νωρίς έτσι ώστε να αποφύγει τους fans.Όπως είπε ο σερβιτόρος χαρακτηριστικά, "This guy is not a 'Rock' to me, just a cheap pebble".

Bill-Cosby
Bill Cosby 
Πολλές οι ιστορίες για την τσιγκουνιά του. Για λογαριασμό 375 δολαρίων, ο μεγάλος κωμικός, αλλά πολύ μικρό πορτοφόλι Cosby άφησε tip 3 δολάρια. Ολόκληρα. Και σε μία άλλη περίπτωση είχε δώσει στον υπάλληλο του ξενοδοχείου που κουβάλησε τις έξι βαριές βαλίτσες του, 50 cents. Ναι, ναι, 50 cents. Μήπως κοντοστάθηκε και περίμενε και ρέστα;

dunst
Kirsten Dunst
Συνηθίζει να μην αφήνει τίποτα. Μηδέν. Ούτε σεντ. Ακόμα κι αν ο λογαριασμός είναι της τάξης των 233 δολαρίων.

"W.E." Premiere - 68th Venice Film Festival
Madonna
Είναι γνωστή για την τσιγκουνιά της... all over the world. Όταν ήταν παντρεμένη με τον Guy Ritchie είχαν αφήσει σε εστιατόριο του Δυτικού Λονδίνου tip 18 δολάρια σε λογαριασμό που έφτανε τα 400. Πολλές φορές δεν αφήνει και τίποτα.

U.S. Open - Final Round
Tiger Woods
H δικαιολογία του ζάμπλουτου πρωταθλητή του γκολφ για να μην αφήνει καθόλου tip και να βάζει τους άλλους να δώσουν είναι πως δεν κουβαλάει ποτέ μαζί του μετρητά... Ναι, OK. Σε πιστέψαμε.

Dan_Aykroyd_1088356_
Dan Aykroyd
Στο εστιατόριο της Νέας Υόρκης που συνηθίζει να πηγαίνει, o "Ghostbuster" αφήνει πάντα tip 100 δολάρια ή το 50% του λογαριασμού. 

bill_murray_lost_in_translation
Bill Murray
Μία φορά όχι μόνο άφησε 120% tip σε λογαριασμό 60 δολαρίων, αλλά προσφέρθηκε να δείξει σ' έναν σερβιτόρο πως να κάνει τις φλούδες λεμονιού πιο ζουμερές πριν τις κόψει. Το κόλπο είναι να ρολάρεις λίγο το λεμόνι στην επιφάνεια κοπής.

drew_barrymore_wallpaper_smile
Drew Barrymore
H Ana Ortiz, η γνωστή πρωταγωνίστρια του Ugly Betty, πριν δουλέψει ως ηθοποιός ήταν φυσικά ακόμα μία μπαργούμαν που περίμενε την δική της ευκαιρία. Και θυμάται πολύ καλά πως η Barrymore άφηνε πάντα tip το 100% του λογαριασμού. 

Russell-russell-crowe-6305374-2263-1743
Russell Crowe
Μπορεί να τον θεωρούν δύσκολο και "βαρύ" τύπο, ωστόσο όταν έκανε διακοπές μία φορά στη Νότια Ουαλία και έπινε τις μπύρες του με τους φίλους του, άφησε tip 600 λίρες!

CharlieSheen_900-600-07-17-12
Charlie Sheen
Στο Sweet Sixteen event που είχε στηθεί για την κόρη του Cassandra Jade Estevez, o Sheen άφησε extra tip σε όλο το προσωπικό που δούλεψε εκείνη τη βραδιά 200 δολάρια. 

David-Beckham-900-600
David Beckham
O David έβγαλε μία φορά τους συμπαίκτες του από τους LA Galaxy, όταν έπαιζε ακόμα στην Αμερική, στο Joxer Daily's Pub στην Καλιφόρνια, για να πιουν λίγες μπύρες. Ο λογαριασμός έφτασε τα 100 δολάρια και εκείνος απλά έδωσε στην σερβιτόρα άλλα... 900!

johnny depp 3
Johnny Depp
Να μας πει που συχνάζει να πάμε κι εμείς... Ενώ γύριζε το Public Enemies, έγινε φίλος με τον Mohammaed Sekhani, έναν σερβιτόρο στο Gibson's Steakhouse, στο Σικάγο. Όταν ο Depp γύρισε για την πρεμιέρα, σε λογαριασμό 4.400 δολαρίων, άφησε έξτρα 4.000 δολάρια φιλοδώρημα!

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment