16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Οι ‘Mayans M.C.’ καβαλάνε τις μηχανές τους για άλλη μία σεζόν – 12/4 ο 3ος κύκλος

    Το «ξαδερφάκι» του Sons of Anarchy – που για πολλούς είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του – το ‘Mayans M.C.’ επιστρέφει για την τρίτη σεζόν την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Θα συντονιστούμε στις οθόνες μας για να μάθουμε ποιες θα είναι οι νέες περιπέτειες του EZ και της παρέας του, αποκλειστικά από το FOX. Μετά το συναρπαστικό φινάλε του 2ου κύκλου, η αναμονή για την νέα σεζόν έχει φτάσει στο κόκκινο. Μάθετε παρακάτω τα πάντα για τα νέα επεισόδια. 

    ‘Mayans M.C.’ – O 3ος κύκλος έρχεται αποκλειστικά στο Fox!

    Η σειρά «Mayans M.C.», το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας των «Sons of Anarchy» από τον Kurt Sutter, επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στο FOX. Σε παραγωγή του Elgin James, ο νέος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Απριλίου στις 22.40 στο FOX. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα 22.40. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

    Mayans

    Το Mayans Motorcycle Club και ο Ezekiel «EZ» Reyes (JD Pardo) επιστρέφουν στα σύνορα Καλιφόρνιας – Μεξικού. Λίγους μήνες μετά το συναρπαστικό φινάλε του προηγούμενου κύκλου και τη σφαγή των Vatos Malditos, ο EZ, επίσημο πλέον μέλος των Mayans, προσπαθεί να βρει τη θέση του στην ιεραρχία του κλαμπ, ενώ ο αδερφός του Angel (Clayton Cardenas) παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό, μετά την απομάκρυνση της Adelita (Carla Baratta) και του νεογέννητου γιού του. Τα δύο αδέρφια έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για τη δολοφονία της μητέρας τους, τη στιγμή που ο πατέρας τους Felipe (Edward James Olmos) προσπαθεί να αποδεχτεί τις επιλογές που έχει κάνει ο ίδιος αλλά και οι γιοι του.

    Mayans Mayans

    ‘Mayans M.C.’ – πρεμιέρα: Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στις 22:40

    Δείτε το trailer:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles