19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Οι νέες φήμες για το iPhone 5

    Το νέο iPad κυκλοφόρησε… Και τώρα τι;

    Τι άλλο από φήμες για το πώς θα είναι το iPhone 5 (ή μήπως θα λέγεται “νέο iPhone”;). Το επόμενο smartphone της αμερικανικής εταιρείας έχει αρκετούς μήνες μπροστά του πριν ανακοινωθεί κι όμως οι διαρροές σχετικά με το πώς θα είναι έχουν ήδη αρχίσει εδώ και καιρό (μη μου πείτε πως δεν το περιμένατε;).

    Ειδικότερα τις τελευταίες μέρες, τα δημοσιεύματα είναι πολλά και αρκετά ενδιαφέροντα. Έτσι, κάποιοι αναφέρουν πως η συσκευή θα διαθέτει υποστήριξη LTE όπως και το νέο iPad (κάτι απολύτως λογικό), συνεχίζουν όμως σημειώνοντας ότι το iPhone 5 θα διαθέτει και ένα νέο dock connector, αυτή τη φορά μικρότερο ώστε να αφήνει διαθέσιμο χώρο και για άλλα στοιχεία του smartphone.

    Οι φήμες συνεχίζουν με ένα report του Reuters τις προηγούμενες ημέρες, το οποίο σημειώνει ότι το νέο iPhone θα διαθέτει μεγαλύτερη Retina Display 4,6 ιντσών, σύμφωνα με πηγές που προέρχονται από την Κορέα. Το μεγαλύτερο μέγεθος ίσως επιτρέψει στην εταιρεία να έχει περισσότερο χώρο για την αναβάθμιση του chip της νέας πρότασής της, τοποθετώντας τον επεξεργαστή A5X για παράδειγμα. Θεωρούμε δεδομένο πως η Apple θα μεγαλώσει την οθόνη της συσκευής, δεν ξέρουμε όμως αν προσανατολίζεται σε τόσο “θεαματική” αλλαγή διάστασης, αν και ο ανταγωνισμός φαίνεται ότι το έχει κάνει εδώ και καιρό…

    Παλαιότερες διαρροές σημειώνουν, επίσης, πως η Apple σκοπεύει να διατηρήσει την υψηλή τιμή της συσκευής και ότι δεν έχει σκοπό να κατασκευάσει φτηνότερα smartphones, όπως επίσης και ότι υπάρχει το ενδεχόμενο το νέο κινητό να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του Worldwide Developers Conference (που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Ιουνίου), κάτι που πάντως θεωρούμε αρκετά δύσκολο, δίνοντας περισσότερες πιθανότητες στην κυκλοφορία του το φθινόπωρο.

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles