18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι νέες κυρτές gaming οθόνες της AOC (CQ32G2SE & C32G2AE), θα “απογειώσουν” την gaming εμπειρία σας στα ύψη!

    Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών και το νούμερο ένα brand gaming οθονών στον κόσμο[1], η AOC ανακοινώνει δύο νέες 31,5” (80 εκ) gaming οθόνες από τη βραβευμένη σειρά G2: την CQ32G2SE (QHD – 1440p ανάλυση) και την C32G2AE (FHD – 1080p ανάλυση). Και οι δύο οθόνες διαθέτουν ένα 1500R κυρτό VA panel, έναν αστραπιαία γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 165Hz και χρόνο απόκρισης 1ms (MPRT). Οι μεγάλες αυτές οθόνες υποστηρίζουν AMD FreeSync Premium και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου για μία απόλυτα ομαλή εμπειρία gaming χωρίς σκίσιμο.

     

    Ταχύτερη, μεγαλύτερη και πιο ισχυρή! 

    Η 31,5” CQ32G2SE οθόνη διαθέτει ένα 1500R κυρτό VA panel με υψηλή QHD ανάλυση (2560×1440) που οδηγεί σε μία πυκνότητα 94 pixels ανά ίντσα με ευκρινείς και πεντακάθαρες λεπτομέρειες και έναν τεράστια επιφάνεια οθόνης. Η CQ32G2SE προσφέρει επίσης ευρείες γωνίες θέασης (178°/178°), υψηλή αναλογία αντίθεσης (3000:1) και ευρεία γκάμα χρωμάτων με 121% sRGB κάλυψη, που επιτρέπει τη ζωντανή, διάτρητη εμφάνιση στο περιεχόμενο των εικόνων, είτε απολαμβάνετε παιχνίδια, είτε βίντεο είτε ταινίες. Χάρη στην εντυπωσιακή καμπυλότητα 1500R της οθόνης και τους γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης και απόκρισης, οι χρήστες θα αισθανθούν ότι περικυκλώνονται από το περιεχόμενο του παιχνιδιού, ιδιαιτέρως στα αγωνιστικά παιχνίδια και στα παιχνίδια προσομοίωσης.

    Το δεύτερο νέο μοντέλο C32G2AE της AOC, με τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης 165Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms, είναι εξοπλισμένο με ανάλυση Full HD. Αυτό το μοντέλο ταιριάζει απόλυτα τόσο στους αρχάριους gamers όσο και στους λάτρεις των παιχνιδιών προσομοίωσης που χρησιμοποιούν στήιμο πολλαπλών οθονών για τις gaming εγκαταστάσεις τους, χάρη στον σχεδιασμό των τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο και τη δυνατότητα εντοιχισμού VESA.

    Και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν τεχνολογία AMD FreeSync Premium για υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης, εξαλείφοντας το τραύλισμα και το σκίσιμο προσφέροντας έτσι μία ομαλή εμπειρία gaming.

    Πλήρεις από χαρακτηριστικά! 

    Οι οθόνες CQ32G2SE και C32G2AE είναι εξοπλισμένες με μία ανθεκτική βάση με ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων, προσαρμογή κλίσης (-3.5~21.5°), συναρμολόγηση χωρίς εργαλεία, επιλογή στήριξης VESA, και δύο στερεοφωνικά ηχεία 5W. Η τεχνολογία Flicker-Free και η λειτουργία Low Blue Light διασφαλίζουν μία άνετη και υγιή χρήση για τα μάτια του χρήστη σε πολύωρα και σκοτεινά gaming sessions. Οι είσοδοι HDMI και DisplayPort επιτρέπουν μία ποικιλία συνδέσεων, συμπεριλαμβανομένων και των gaming κονσόλων. Χάρη στο μεγάλο τους μέγεθος, τις ευρείες γωνίες θέασης, τα ζωντανά χρώματα και τα βαθιά επίπεδα μαύρου, οι οθόνες είναι επίσης ιδανικές για να παρακολουθείτε ταινίες μαζί με φίλους και οικογένεια, όταν θα έχετε πια τελειώσει με τα gaming sessions της ημέρας.

    Οι οθόνες C32G2AE και CQ32G2SE της AOC θα είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη από τον Νοέμβριο 2020 με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα €299 και €389, αντίστοιχα.

    *****

    [1] IDC Quarterly Gaming Tracker Q4 2019Στην κατηγορία των gaming οθονών με ρυθμό ανανέωσης από 100Hz και πάνω, η AOC κατέκτησε την ηγετική της θέση με συνολικές πωλήσεις άνω των 2,6 εκατομμυρίων τεμαχίων, για ένα μερίδιο αγοράς περίπου 18%.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles